ΑΕΚ insurance powered by insurancemarket

ΑΕΚinsurance powered by insurancemarket

ΑΕΚinsurance powered by insurancemarket

Τι είναι το ΑΕΚinsurance powered by insurancemarket

Το ΑΕΚinsurance είναι μια πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών και σύναψης ασφαλίσεων, που βασίζεται στο  insurancemarket, το νούμερο ένα σάϊτ σύγκρισης ασφαλειών στην Ελλάδα με περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες το χρόνο και εξυπηρετεί περισσότερους από 200.000 πελάτες ετησίως.

Χάρη στις ειδικές τιμές που έχει εξασφαλίσει διατηρεί ένα από τα κορυφαία ποσοστά μετατροπής συμβολαίων ανά μοναδικές προσφορές (CR), με τιμές που μπορούν να μειώσουν το κόστος ασφάλισης των πελατών του έως και 40%.

Το Σωματείο μας προσφέρει στον κάθε ένα φίλο της ομάδας μας τη δυνατότητα να επιλέξει να ασφαλιστεί μέσω του ΑΕΚinsurance powered by insurancemarket γιατί:

  • Με το να ασφαλιστεί ο φίλος της ΑΕΚ στο ΑΕΚinsurance ενισχύει το Σωματείο ΑΕΚ, καθώς μέρος του ασφαλίστρου, επιστρέφεται και αποδίδεται στο Σωματείο ως οικονομική ενίσχυση.
  • Μπορεί να βρει προσφορές και να μειώσει το κόστος της ασφάλειας του έως και 40%.
  • Γιατί το ΑΕΚinsurance, δημιουργήθηκε μαζί με το  μεγαλύτερο οnline  μεσιτικό ασφαλίσεων στην Ελλάδα και No 1 site σύγκρισης ασφαλειών, το insurancemarket.gr.
  • Πέρα από τις καλύτερες τιμές, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν και 24ώρη εξυπηρέτηση σε ειδική προσωπική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης.
  • Μπορεί να βρει και ετήσιες εκπτώσεις έως 20% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου.
  • Θα λάβει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στο e-mail του μέσα σε ένα (1) λεπτό.
  • Ενισχύει τη διεκδίκηση ακόμα καλύτερων τιμών/προσφορών με την Ομαδική Ασφάλιση και άμεση ενημέρωση των ασφαλιζομένων αθλητών των τμημάτων του Συλλόγου, αλλά και ομαδικών ασφαλίσεων των φίλων της ΑΕΚ που λειτουργούν επιχειρήσεις.

Ασφαλίσου τώρα μέσω του ΑΕΚinsurance powered by insurancemarket, κάλυψε την ασφαλιστική σου ανάγκη, απόλαυσε προνομιακές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση και βοήθησε το Σωματείο της ΑΕΚ, χωρίς να δαπανάς επιπλέον χρήματα!!!