ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με την Πελαγία Μπαρτζακλή


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Πελαγία Μπαρτζακλή. Η ΑΕΚ θεωρεί την 17χρονη (25/01/2007) αθλήτρια «παιδί της» και είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα της, να την στηρίζει και να την θεωρεί μέλος της ομάδας, ακόμα και στη μακρά περίοδο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό της.

Η Πελαγία είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αποδείξει πως έχει λαμπρό μέλλον. Υπήρξε η μεγάλη άτυχη του Τελικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με την οικογένεια της ΑΕΚ να την στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Το “ευχαριστώ” είναι πολύ λίγο για την αγάπη και την στήριξη που έχω λάβει απ’ όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, από όλους τους ανθρώπους της, όλον αυτόν τον καιρό μετά τον τραυματισμό μου. Εύχομαι η νέα χρόνια να φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας και να εξελιχθεί χωρίς τραυματισμούς».

Πελαγία, καλή σεζόν με υγεία!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ