ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Γαλιατσάτου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Γαλιατσάτου. Η 22χρονη (12/12/2001) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μαρία Γαλιατσάτου ξεκίνησε το πόλο από τον ΓΣ Περιστερίου, ενώ πέρασε για ένα έτος από την Ακαδημία του ΟΣΦΠ. Ακολούθησε ο ΑΝΟΓ, με τον οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε Νέες Γυναίκες και Νεάνιδες. Από το 2019 έως το 2022 ενίσχυσε και τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ κατακτώντας 3 φορές την 3η θέση (2019, 2020, 2021) και 1 φορά την 2η θέση (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του Πανιωνίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Γαλιατσάτου δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που γίνομαι μέλος του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου της ΑΕΚ. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου η Διοίκηση και οι προπονητές μου, με την αγωνιστικότητά μου και καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις, ώστε με τις συναθλήτριες μου να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Καλή αθλητική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες».

Μαρία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ