ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Μαρία-Νίκη Μιχαλοπούλου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία-Νίκη Μιχαλοπούλου. Η 31χρονη (02/06/1991) έμπειρη αμυντικός εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Μιχαλοπούλου Μαρία-Νίκη ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 ετών στον Αίολο Πύργου και το 2006 πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Το 2012 μετακομίζει στη Αθήνα και εντάσσεται στην νεοσύστατη Ολυμπιάδα Υμηττού οπου παράμεινε μέχρι το καλοκαίρι με μια διακοπή εξι μηνών, το 2016, όταν και αγωνίστηκε ως δανεική στον Πανηλειακό.

Στην ομάδα του Υμηττού πανηγύρισε ανόδους και πολλές επιτυχίες με κορυφαία την τρίτη θέση το 2021 στη κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Παράλληλα η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κουρτέλη, για την οριστικοποίηση της μεταγραφής και την ένταξη της Μαρίας-Νίκης Μιχαλοπούλου στην ομάδα μας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία-Νίκη Μιχαλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά με την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία! Είναι μια νέα χρονιά και προσπάθεια για το γυναικείο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ και χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς καθώς και να πετύχουμε τον στόχο μας δηλαδή την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική».

Μαρία-Νίκη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ