Έχοντας αφήσει πίσω την ήττα από τον Πμαβοχαϊκό, η ΑΕΚ φιλοξενεί το Σάββατο (01/11, 16:00) τον ΑΣΠ Γλυφάδας στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Ζώνης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί που θα τους φέρει στις πρώτες 4 θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.
Οι παίκτες του κόουτς Μάντζιου αναμένουν τη στήριξη του κόσμου, που καλείται να γεμίσει το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι των Γυναικών (19:00).
Ο Παναγιώτης Σουσούνης δήλωσε στο aek.gr: «Αναμένουμε να είναι ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι. Ο ΑΣΠ Γλυφάδας έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, παρ’ όλα αυτά εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και επικεντρωμένοι στην δικιά μας καλή απόδοση ελπίζουμε σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Φυσικά, περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί. Τα λέμε στο παρκέ».









