Την ΑΕΠ «Ολυμπιάς» υποδέχεται το Σάββατο (13/12, 16:30) η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ Ζώνης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών. Η «Ένωση» μετά τη μεγάλη νίκη στο Αίγιο, θέλει να κατακτήσει άλλο ένα τρίποντο και να συνεχίσει την πορεία της με στόχο την είσοδο στην 4άδα και την διεκδίκηση της ανόδου στα πλέι οφ.
Ο Γιώργος Μάντζιος προετοιμάζει τους παίκτες του για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει όμοιους στόχους.
Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης δήλωσε στο aek.gr: «Προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί για το παιχνίδι του Σαββάτου. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας. Πιστεύων πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».









