ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Χρήστος Χριστόπουλος αναλαμβάνει το σχεδιασμό της ΑΕΚ Β’


Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, Χρήστος Χριστόπουλος, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της Γυναικείας Ομάδας ΑΕΚ Β’ που θα συμμετέχει από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και θα στελεχωθεί με κορίτσια απο τα τμήματα υποδομών, παραμένοντας παράλληλα προπονητής και στη Γυναικεία Ομάδα Futsal. Η ΑΕΚ Β’ δεν θα έχει δικαίωμα προβιβασμού σε ανώτερη κατηγορία, με κύριο στόχο της δημιουργίας της, το να δοθούν ευκαιρίες σε μικρές μας αθλήτριες και να δοκιμαστούν σε επίπεδο Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου στο σύγχρονο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Αθλητισμού (Sport Management).

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε στο aek.gr: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να αναλάβω την εκπαίδευση των νεαρών αθλητριών που θα απαρτίσουν τη νέα χρονιά την ομάδα της ΑΕΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Μέσα από αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία θα προσπαθήσουμε μαζί με το υπόλοιπο σταφ να δημιουργήσουμε τις αθλήτριες του αύριο που θα στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα τις ΑΕΚ και τις Εθνικές μας ομάδες».

Χρήστο, καλή επιτυχία και στα νέα σου καθήκοντα!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ