ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όμορφες στιγμές στην κοπή πίτας της Ποδηλασίας!


Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό και… «κιτρινόμαυρο» κλίμα, το τμήμα Ποδηλασίας της ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το βράδυ του Σαββάτου 28/1 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας. Παράλληλα έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας του τμήματος που ετοιμάζεται να… σαρώσει και τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CycloCross που διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Υπεύθυνος του τμήματος και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Στέφανος Γατσούλης, υποδέχθηκε μαζί με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας, Χρήστο Μαυροθαλασσίτη, όλους τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ακόμα, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και στους στόχους της νέας χρονιάς.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες και ευχές, ακολούθησε η κοπή πίτας, αλλά και η παρουσίαση της εντυπωσιακής νέας φανέλας του τμήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Σπύρος Μπερδέσης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νέας Φιλαδελφείας-Νέας Χαλκηδόνας κ.κ. Γαβριήλ, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ, Γιάννης Τομπούλογλου, και το μέλος, Γιάννης Λουκιδέλης, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Παντελής Γρεντζελιάς, καθώς και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη.

Από πλευράς ΑΕΚ, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου, Λευτέρης Αρχόντης, η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου ΑΕΚ, Πάνος Λούπος.
Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, απουσίαζε λόγω ενός προσωπικού ατυχήματος.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας ποδηλασίας ο ταμίας του ΔΣ, Σάββας Τσοπούρογλου, πρόεδρος του ΠΓΣ Λάρισας, ο Πρόεδρος του Αττάλου, Ιωάννης Τζέλης, ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου «Ο ΕΡΜΗΣ», Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Δήμητρα Αυγέρη, ως εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ., ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχολών «Μερόπη Χατζηβέη», Γιώργος Χατζηβέης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Γιώργος Γκίκας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ