ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Πάθος, ψυχή και κόσμος για το Πρωτάθλημα!


Ώρα στέψης στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί την Τετάρτη (31/05, 19:15) τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή για τον 5ο και τελευταίο Τελικό της Handball Premier. Μετά την άδικη ήττα στο Κλειστό της Ηλιούπολης, οι δύο ομάδες κοντράρονται στην έδρα του «Δικεφάλου» με στόχο το τελευταίο βήμα για τον τίτλο. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού θα τα δώσει όλα μπροστά στο κατάμεστο από φιλάθλους της γήπεδο με στόχο να κατακτήσει το 5ο Πρωτάθλημα της Ιστορίας της.

Ο κόσμος της ΑΕΚ εκτός από βροντερό «παρών» καλείται να μην απαντήσει στις όποιες προκλήσεις των φιλοξενούμενων, να σταθεί στο ύψος του και να στηρίξει με τη φωνή του και ΜΟΝΟ τους παίκτες της ΑΕΚ.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσω του AEK A.C. TV.

Ο τεχνικος της ΑΕΚ έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του.

Ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Τελευταίο παιχνίδι στη σειρά των Τελικών και προφανώς το πιο καθοριστικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει τη επιπλέον ενέργεια και ώθηση που χρειαζόμαστε. Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων για την κατάκτηση αυτού του τίτλου».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ