ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Σπουδαία χρονιά το 2022, ετοιμάζεται για ακόμα καλύτερο 2023 η Πυγμαχία!


Μία από τις κορυφαίες χρονιές στην ιστορία του υπήρξε το 2022 για το πυγμαχικό τμήμα της ΑΕΚ.

Με προπονητή τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Team Manager και βοηθό προπονητή τον Άκη Χαραλάμπους, και συνεργάτες τους Βαγγέλη Χατζή, Νίκο Στυλιαρά και Ιωάννη Γράψα, κατέκτησε μετάλλια και διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, ξεχώρισαν οι: Ιωάννης Βαφειάδης (ασημένιο), Σοφία Λεγάκη (ασημένιο), Σαράντος Κύβελος (χάλκινο), Νικηφόρος Ρουσσάκης (χάλκινο), Παναγιώτης Γκελέκας (χάλκινο), Ηρώ Χασάπη (χάλκινο).

Σπουδαίες επιτυχίες είχε η ΑΕκ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων και U22 Ανδρών-Γυναικών.

Συγκεκριμένα, οι Νικηφόρος Ρουσσάκης και Μικαέλα Λοϊζίδη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Χριστίνα Ζαμπούρα το ασημένιο.

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Παμπαίδων. Η ΑΕΚ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και Πολυνίκης Σύλλογος στους Παίδες. Τα μετάλλια για το «Δικέφαλο» κατέκτησαν οι: Βασίλειος Κοντογεώργος (χρυσό), Αλέξης Κοντοπάνος (ασημένιο), Χρήστος Κούρος (χάλκινο).

Η ΑΕΚ όμως παράλληλα συνείσφερε και στη «γαλανόλευκη». Νικηφόρος Ρουσσάκης, Βασίλειος Κοντογεώργος και Μικαέλα Λοϊζίδη συμμετείχαν στην εθνική ομάδα πυγμαχίας κρατώντας ψηλά παράλληλα και τη σημαία του Συλλόγου.

Το 2022 θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγες ώρες, αλλά ήδη οι «κιτρινόμαυρες» γροθιές προετοιμάζονται για να φτάσουν ακόμα υψηλότερα το νέο έτος!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ