ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην ΑΕΚ η Σοφία Ζάγκλη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σοφία Ζάγκλη. Η 18χρονη (24/09/2006) διεθνής μέσος εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Σοφία Ζάγκλη αποτελεί μία από τις πλέον ανερχόμενες αθλήτριες. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη φημισμένη ακαδημία του Τάσου Φερεκίδη στον Πύργο. Το 2020, σε ηλικία 14 ετών, μεταπήδησε στη Νίκη Τραγανού, αγωνιζόμενη έτσι στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ με τις εμφανίσεις της κέρδισε την πρώτη της κλήση στην Εθνική Κορασίδων. Ακολούθησε η μεταγραφή της στην Δόξα Πηγαδακίων από τη Ζάκυνθο, που είχε ανέβει μόλις στην Α’ Εθνική Κατηγορία (2022-23), παίρνοντας έτσι το βάπτισμα του πυρός στην κορυφαία κατηγορία.

Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Κ19.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Σοφία Ζάγκλη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Ήρθα στην ΑΕΚ με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Σοφία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ