ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Στηρίζουμε την ΑΕΚ ΜΟΝΟ με τη φωνή μας!


Φίλοι της ΑΕΚ,

Μπροστά στην ιστορική ευκαιρία και συγκυρία επιστροφής της Πρωταθλήτριας Ελλάδας ομάδας του Χάντμπολ στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, καλούμαστε ΟΛΟΙ να επιδείξουμε ΑΨΟΓΗ φίλαθλη συμπεριφορά. Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με αίσθημα ευθύνης, μόνο με φωνή και πάντα με βασικό γνώμονα την προστασία της.

Άπαντες θα πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί και για τον διπλανό τους. Οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένου, άναμμα καπνογόνου έστω και για ένα δευτερόλεπτο ή προσέγγιση στον αγωνιστικό χώρο αποτελεί αξιόποινη πράξη βάσει των πρόσφατων αποφάσεων και μέτρων της Κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει πως επιλαμβάνεται η Αστυνομία και προβλέπεται διαδικασία σύλληψης και φυλάκισης. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και οι έλεγχοι στην είσοδο του Κλειστού αυστηρότατοι.

Είναι κρίμα και «αυτοκτονικό» οποιοσδήποτε να θέσει σε κίνδυνο και την ομάδα, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. ΔΕΝ βοηθάει κανείς την ΑΕΚ με τις ρίψεις αντικειμένων και τα καπνογόνα.

Αντίθετα, δίνει τη χρυσή ευκαιρία στον αντίπαλο που όλοι γνωρίζετε ότι την παραμικρή αφορμή θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί, στοχεύοντας στη διεξαγωγή του επόμενου τελικού στην έδρα μας δίχως κόσμο!

Την Πέμπτη (06/06, 19:30) στεκόμαστε στο πλευρό των Πρωταθλητών, κάνουμε το 1-1 και συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση του τίτλου!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ