Χάλκινη η Βούλα Παπαχρήστου
- Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Εκτύπωση
Τα θερμά της συγχαρητήρια απονέμει η διοίκηση της Α.Ε.Κ. στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, η οποία με άλμα 14.15 μ., κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο Πόρτλαντ των Η.Π.Α.
Η ομάδα εκφράζει την συνεχή της στήριξη στο πρόσωπο και τις ικανότητες της αθλήτριας, και της εύχεται καλή τύχη στους επόμενους στόχους της, οι οποίοι είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Άμστερνταμ, και φυσικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Γρηγόρης Ασπρίδης
ΑΕΚ από κληρονομιά αλλά και επιλογή, η καρδιά μου χτυπά για τον Δικέφαλο Αετό εδώ και δύο δεκαετίες. Μεγάλωσα και ζω στο Περιστέρι και σπουδάζω Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.