ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

«Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις»


Ολοκληρώθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 3ου τελικού Super Cup Λουξ, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, όπου μετέχουν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή. Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή, Αλέξη Αλβανό και τον αθλητή, Τάσο Παπαδιονυσίου.

Ο Αλέξης Αλβανός, αφού πρώτα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία, είπε: «Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα παιχνίδια στηρίζονται στις άμυνες και στο ποια ομάδα θα είναι πιο ψύχραιμη επιθετικά. Είναι παιχνίδια υψηλής έντασης και θα πρέπει οι παίκτες με την προσωπικότητά τους να δείξουν την αληθινή τους αξία. Και από τις δύο ομάδες υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Είναι ένα ματς 50-50 και δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Αύριο θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και οι δύο ομάδες».

Επίσης, ο Τάσος Παπαδιονυσίου είπε: «Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Από τη μεριά μου, θέλω να πω ότι είναι ένας πολύ όμορφος θεσμός. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, οπότε είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτόν τον τίτλο, με όλες μας τις δυνάμεις. Στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ σκληρά. Το παιχνίδι θα είναι 50-50, καθώς είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Εμείς θα μπούμε μέσα, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, σε ένα άκρως χαντμπολικό γήπεδο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ