ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ


Φίλοι και φίλες της ΑΕΚ,

Τα τελευταία χρόνια, η Μάνα ΑΕΚ κατάφερε πάρα πολλά και μάλιστα μέσα στις άσχημες οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών. Καταφέραμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε Πρότυπες Ακαδημίες και να παράγουμε αθλητές με ήθος, να αναδείξουμε πρωταθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, να φτιάξουμε σύγχρονα γυμναστήρια, να φέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού με διαδοχικές επιτυχίες. Ιδρύσαμε νέα τμήματα, αλλά και τμήματα ΑμεΑ. Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει ούτε ένα ευρώ χρέος σε τρίτους.

Δυστυχώς ο πραγματικά απρόβλεπτος παράγοντας του κορονοϊού έπληξε όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό χωρίς εξαιρέσεις.

Οι ελάχιστες πηγές εσόδων, στις οποίες ουσιαστικά βασιζόταν και βασίζεται το Σωματείο μας, δεν θα υπάρχουν στην σεζόν που αρχίζει. Η φετινή σεζόν έκλεισε με αναστολή και διακοπή λειτουργίας των αθλητικών δραστηριοτήτων. Δυστυχώς, η νέα σεζόν 2020-2021 ανοίγει με ακόμη πιο δύσκολες προϋποθέσεις, με δυσεύρετη τη στήριξη από χορηγίες, χωρίς έσοδα από διαρκείας και εισιτήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ, και χωρίς κόσμο στα γήπεδα.

Την ίδια στιγμή, έχουμε την ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, στους αθλητές των Ακαδημιών μας, στις ομάδες και κυρίως απέναντι στην Ιστορία και στις Αξίες του Σωματείου μας, να συνεχίσουμε το έργο μας.
Αυτή τη φορά όμως, η ανάγκη για οικονομική βοήθεια από τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι επιτακτική, είναι ουσιώδης. Είναι σημαντική για να μην διαταραχθεί η κανονικότητα που τόσο θέλουμε, είναι σημαντική για να μην πληγωθεί η ψυχολογία των αθλητών μας, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ανοικτά τα Γυμναστήρια και τις Ακαδημίες μας, είναι σημαντική για την κάλυψη όλων των αναγκών των αθλητών ΑμεΑ του Σωματείου μας, για όλα μας τα τμήματα.

Πλέον, απευθυνόμαστε σε κάθε φίλο της ΑΕΚ και ζητούμε την οποιαδήποτε βοήθειά του με την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού μπορεί να διαθέσει από το περίσσευμά του, για να βοηθήσει όπως μπορεί το Σωματείο μας.

Για λόγους πλήρους διαφάνειας, τα ποσά που θα καταβάλλονται θα εμφανίζονται καθημερινά στον ειδικό μετρητή του ποσού που μαζεύεται και κάθε σχετικό καταθετήριο έγγραφο με σχετική απόδειξη θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον καταθέτη, ο οποίος μπορεί να κρατά την ανωνυμία του ή να δεχθεί να δημοσιοποιηθούν στο aek.gr όποια στοιχεία επιθυμεί (όνομα, ποσό, σκοπό κατάθεσης).

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την οικονομική ενίσχυση στο Σωματείο που αγαπάμε.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Σωματείου
Αλέξανδρος Αλεξίου
Πρόεδρος

Ολοκλήρωσε την ενίσχυσή σου με τους εξής τρόπους:

Από τα γραφεία της ΑΕΚ

Φωκών 9, 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Μέσω τηλεφώνου

Kαλώντας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00
210 2584582

Δωρεά

Personal Info

Donation Total: 10,00€