ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ

aek-karta-filou-teliko
εικόνα_Viber_2020-06-02_15-30-46

Αγαπημένες φίλες
Aγαπημένοι φίλοι

Το 2016 μπήκε πιλοτικά στη ζωή των φίλων της ομάδας μας η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Από το 2017 Ερασιτεχνική ΑΕΚ και κόσμος πορευόμαστε ΜΑΖΙ. Από τότε καταφέραμε ΜΑΖΙ πάρα πολλά.

ΜΑΖΙ επαναφέραμε την ΑΕΚ την κορυφή, με υγεία και προπαντός με την αξιοπιστία που επιτάσσει η Ιστορία της, η δυναμική της και ο σεβασμός στον κόσμο της.

ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε τις ιδανικές συνθήκες άθλησης για αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των αθλημάτων.

ΜΑΖΙ ιδρύσαμε νέα ερασιτεχνικά αθλητικά τμήματα, ΜΑΖΙ δώσαμε τις μάχες στα κέντρα αποφάσεων, ΜΑΖΙ κάναμε ισχυρή τη φωνή της ΑΕΚ.

ΜΑΖΙ κερδίσαμε τις δεκάδες ομαδικές και ατομικές διακρίσεις, επιτυχίες και μετάλλια, ΜΑΖΙ φτιάξαμε Ακαδημίες – Πρότυπα, ΜΑΖΙ κάναμε την ΑΕΚ το μοναδικό Σωματείο στην Ελλάδα με εκπροσώπηση σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Πρώτη Κατηγορία, ΜΑΖΙ φτιάξαμε τα νέα υπερσύγχρονα Γυμναστήρια για τα παιδιά μας και το νέο μας Εντευκτήριο για τους σκακιστές μας.

ΜΑΖΙ συμβάλλουμε στο καλύτερο αύριο του ελληνισμού, παραδίδοντας στην κοινωνία μας νέους ανθρώπους παιδευμένους και γαλουχημένους με τις αξίες της ΑΕΚ και των προγόνων μας.

            3 χρόνια ΜΑΖΙ,

            21 τίτλοι σε επίπεδο ανδρών – γυναικών,

            15 νέα αθλήματα

            4 νέα Γυμναστήρια,

            1 νέο Εντευκτήριο

            10 ομάδες στην Πρώτη Κατηγορία Εθνικών Ομαδικών Αθλημάτων

            Δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις Ακαδημιών.

Φίλη και φίλε της ΑΕΚ,

Η φετινή σεζόν έκλεισε με αναστολή λειτουργίας των αθλητικών δραστηριοτήτων, με διακοπή των διοργανώσεων.

Η νέα σεζόν 2020-2021 ανοίγει με τις ίδιες και ακόμη πιο δύσκολες προϋποθέσεις, με δυσεύρετη τη στήριξη από χορηγίες, χωρίς έσοδα από διαρκείας και εισιτήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ, αφού δύσκολα προβλέπεται κόσμος στα γήπεδα.

 Σε όλους εμάς επαφίεται το πώς θα κυλήσει αυτή η πραγματικά πολύ δύσκολη σεζόν που έρχεται. Εμείς ως Διοίκηση της Μάνας ΑΕΚ, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Συνεχίζουμε το έργο μας, με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, με μεγαλύτερο πάθος.

Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να νικηθούμε από τον κορωνοϊό. Δεν μπορούμε να νικηθούμε από κανένα και από τίποτα, όταν είμαστε ΜΑΖΙ.

ΜΑΖΙ λειτουργούμε 32 αθλήματα ανδρών και γυναικών και πάνω από 50 τμήματα Ακαδημιών και Υποδομών.

ΜΑΖΙ θα υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας για τη νέα σεζόν και δεν θα ματαιώσουμε την έναρξη της λειτουργίας των νέων αθλημάτων της ΑΕΚ.

ΜΑΖΙ θα απολαύσουμε τις ομάδες μας στο χάντμπολ, στο βόλεϊ, στο φούτσαλ, στο πόλο και την κολύμβηση, στο ράγκμπι, στο beach rugby, στο πινγκ πονγκ, στο στίβο, στην ποδηλασία, στην ξιφασκία, στην πυγμαχία, στην άρση βαρών και το πάουερ λιφτινγκ, στο μπάσκετ με αμαξίδιο, στην τοξοβολία, στο σκάκι.

ΜΑΖΙ θα απολαύσουμε και τους νέους αθλητές μας, στα νέα αθλήματα μας, στη γυμναστική, στη σκοποβολή, στο τέννις, στο kick boxing, στην πάλη, στην χειροπάλη, στο beach wrestling, στο muaithai, στο καράτε.

ΜΑΖΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΕΚ! – ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-2021!

Αγοράζουμε όλοι την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021.

Με μόλις 10 € ο καθένας μας, κρατάμε το μεγαλύτερο Σωματείο του Κόσμου στην κορυφή!

Παράγγειλε από τώρα την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 και συνέχισε ΜΑΖΙ μας την πιο αγνή αθλητική προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών μας όλων των ηλικιών (από νήπια έως ενήλικα) που τιμούν με την αγάπη τους το έμβλημα του δικέφαλου αετού.

Συνέχισε ΜΑΖΙ μας τον πιο όμορφο δύσκολο αγώνα να στηρίξουμε τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό στην ΜΑΝΑ ΑΕΚ.

Αγαπητέ μας Φίλαθλε, ΕΔΩ θα αποκτήσεις την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να παλεύουμε καθημερινά για μια ΑΕΚ καθοριστική στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη αλλά και πρωταγωνίστρια στους αθλητικούς στίβους, με πιστή τήρηση των ιδανικών της και σεβασμό στα σύμβολά της.

Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ:

 • Έχεις έκπτωση 10% στο eshop της Μάνας ΑΕΚ (η έκπτωση τίθεται σε ισχύ 10 ημέρες μετά την αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ).
 • Έχεις έκπτωση 20% στα εισιτήρια διαρκείας των ερασιτεχνικών τμημάτων.
 • Αποκτάς το δικαίωμα στην αγορά εισιτηρίων απλών και διαρκείας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Κάνε ΤΩΡΑ δική σου την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ με μόλις 10 ευρώ και δώσε στην αναγέννηση της ΑΕΚ το δικό σου ονοματεπώνυμο! Φώναξε: είμαι ΑΕΚ!

 1. Η κάρτα είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.
 2. Με την επίδειξη της κάρτας, ο κάτοχος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΕ ΑΕΚ ή από ένα απλό εισιτήριο σε κάθε αγώνα τους.
 3. Η χρήση της ίδιας κάρτας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ και απλών εισιτηρίων των αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιτρέπεται. Ομοίως δεν επιτρέπεται η χρήση της κάρτας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ και απλών εισιτηρίων των αγώνων της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 4. Ενδεχόμενες επιβολές ποινών τέλεσης αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, δεν αποτελούν λόγο επιστροφής ή μείωσης του τιμήματος αγοράς της κάρτας.
 5. Η αγορά της κάρτας είναι υποχρεωτική και προαπαιτείται για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων αγώνων εντός έδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 6. Η κάρτα έχει ισχύ για την εκάστοτε αγωνιστική περίοδο που αγοράστηκε και ισχύει για την αγορά 1 εισιτηρίου διαρκείας ή 1 απλού εισιτηρίου ανά αγώνα σε ΚΑΘΕ άθλημα (ποδόσφαιρο ή μπάσκετ).
 7. Οι κάτοχοι της κάρτας δικαιούνται έκπτωσης στην αγορά των καρτών διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (κοινή για όλα τα αθλήματα, κάρτα διαρκείας χάντμπολ και κάρτα διαρκείας βόλεϊ ανδρών), η οποία ανακοινώνεται έγκαιρα από το Σωματείο κατά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας τους.
 8. Το τίμημα της κάρτας αποτελεί ταμειακή ενίσχυση για τη κάλυψη μέρους των δαπανών λειτουργίας όλων των αθλητικών τμημάτων της ΑΕΚ που λειτουργούν (ενδεικτικά ποδοσφαίρου σάλας, χάντμπολ, βόλεϊ, στίβου, επιτραπέζιας, αντισφαίρισης, ξιφασκίας, ποδηλασίας, πυγμαχίας, άρσης βαρών και δυναμικού τριάθλου, υδατοσφαίρισης, ράγκμπι λιγκ, τοξοβολίας, σκακιού) ή πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα (μουάι τάι, ζίου ζίτσου, MMA, τένις, τοιχοσφαίριση, τάε κβο ντο, σκοποβολή, μοντέρνο πένταθλο, μπάσκετ με αμαξίδιο, μπόουλινγκ) ή μελλοντικά, εξαιρουμένων των επαγγελματικών τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ που λειτουργούν υπό ανώνυμες εταιρίες.
 9. Σε περίπτωση απώλειας η κάρτα αντικαθίσταται κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του κατόχου και ο αριθμός της απολεσθείσας κάρτας ακυρώνεται.
 10. Ενδεχόμενη επιβολή διοικητικής ή ποινικής κύρωσης στον κάτοχο με την οποία περιορίζεται το δικαίωμά του για παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων ΑΕΚ, συνιστά αναστολή ισχύος της κάρτας, μέχρι την άρση του περιοριστικού μέτρου.
 11. Γνήσια είναι η κάρτα που εκδίδεται από τα νόμιμα σημεία έκδοσης και από τους νόμιμους παρόχους παραγωγής, και η έκδοση της περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό σύστημα αντιστοίχησης στοιχείων.
 12. Οι όροι χρήσης υπόκεινται σε εμπλουτισμό, χωρίς να περιορίζονται τα δικαιώματα του κατόχου.
 13. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση ή σύνδεση με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ και δεν συνιστά εξομοίωση ή αντικατάστασή της.
 14. Οι παρόντες όροι, όπως κάθε φορά ισχύουν, αναρτώνται μόνιμα και καθόλη τη διάρκεια της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου στον ιστότοπο www.aek.gr καθώς και στις επίσημες σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τηρούν τα τμήματα ΑΕΚ.
 15. Ο κάτοχος αποδέχεται τους παρόντες όρους αυτόματα με την απόκτηση της κάρτας.
 16. Ο κάτοχος δηλώνει τη συγκατάθεσή του για τη χρήση κι επεξεργασία των απόλυτα αναγκαίων προσωπικών δεδομένων του εκ μέρους του Σωματείου και ειδικότερα του πλήρους ονοματεπώνυμου, πατρώνυμου, μητρώνυμου, ΑΜΚΑ, διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας, και του  e-mail του, με σκοπό μόνο τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον κάτοχο για θέματα που αφορούν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ και μόνο και τη δυνατότητα ταυτοποίησης του κατόχου σε περίπτωση απώλειας και προς αντικατάσταση της κάρτας. Η χρήση και επεξεργασία των στοιχείων αυτών διαρκεί μόνο για το χρόνο ισχύος της κάρτας και αμέσως μετά τη λήξη της διαγράφονται αυτοδικαίως. Ο κάτοχος δικαιούται να ελέγχει τη χρήση κι επεξεργασία των στοιχείων του οποτεδήποτε.