ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ

Φίλη και Φίλε της ομάδας μας,

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ είναι διαθέσιμη και πάλι, για τη σεζόν 2021-2022.
Από αυτή τη σεζόν, πέρα από την κλασική ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ των 10 €, τίθεται σε διάθεση και η νέα έκδοση της ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ των 20 €, που παρέχει ακόμη μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις.
Αποκτώντας είτε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 10 €, είτε την ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 20 €, εξακολουθείς να μας βοηθάς να κρατάμε τη σημαία της ΑΕΚ στην κορυφή.

Βοηθάς ΜΟΝΟ την Μάνα ΑΕΚ, ΜΟΝΟ το ερασιτεχνικό σωματείο. Τα χρήματά σου, καλύπτουν μόνο μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Θέλεις να συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέα τμήματα, όπως η συγχρονισμένη και η καλλιτεχνική κολύμβηση, το γυναικείο χάντμπολ, η ρυθμική γυμναστική και τώρα και το γυναικείο ποδόσφαιρο και η πάλη;

Θέλεις κι εσύ να παραμείνει η ΑΕΚ στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης; Θέλεις να βλέπεις τα παιδιά μας σε πάνω από 40 αθλήματα να αγωνίζονται με το δικέφαλο στο στήθος, να δοξάζουν το σωματείο μας σε όλο τον κόσμο και να είναι οι σύγχρονοι αγγελιοφόροι της ιστορίας μας και των αξιών μας;

Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 10 € βοηθάς τη Μάνα ΑΕΚ, αλλά επιπλέον μόνο με αυτή μπορείς να αγοράσεις τα εισιτήρια διαρκείας και τα απλά εισιτήρια αγώνων ΠΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ ΑΕΚ, έχεις έκπτωση έως 13% στις κάρτες διαρκείας ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΒΟΛΕΪ, ΠΟΛΟ, ΦΟΥΤΣΑΛ και ΜΠΑΣΚΕΤ με ΑΜΑΞΙΔΙΟ και στα ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Με την ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ των 20 € βοηθάς ακόμη περισσότερο την Μάνα ΑΕΚ και έχεις το προνόμιο:
1. Να αγοράσεις τα εισιτήρια διαρκείας και τα απλά εισιτήρια αγώνων των ομάδων ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ και μπάσκετ ΚΑΕ ΑΕΚ.
2. Να έχεις έκπτωση έως 10% στο e-shop AEK(*).
3. Να έχεις έκπτωση έως 25% στις κάρτες διαρκείας ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΒΟΛΕΪ, ΠΟΛΟ, ΦΟΥΤΣΑΛ και στην κάρτα διαρκείας ΜΠΑΣΚΕΤ με ΑΜΑΞΙΔΙΟ και έως 28,5% στα ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ και ΑΕΚ+ΑΕΚ ΑΜΕΑ 5+1.
4. Να έχεις έκπτωση 5-10% στα προϊόντα AEK INSURANCE(**).
5. Να έχεις ειδικές προσφορές / εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες χορηγών ΑΕΚ.
—————–
(*) Η έκπτωση στο e-shop ενεργοποιείται 10 ημέρες μετά την αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ
(**) H AEK ΙNSURANCE θα τεθεί σε λειτουργία έως 20/08/2021.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22 και η ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22 μπορεί να γίνει δική σου με τους εξής τρόπους:
1. Με ηλεκτρονική αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.aek.gr, κλικάροντας στο μενού ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ (κάνε κλικ ΕΔΩ).
2. Με παραγγελίες στα γραφεία της ΑΕΚ στο τηλέφωνο 2102584582 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aek.gr
3. Στα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά 10:00-20:00, τηλ. 2102584582, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.
4. Στην εταιρία Ticketmaster στο τηλέφωνο 210-8938111 από Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-21:00.

Μέσα από τον ειδικό μετρητή στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των ΚΑΡΤΩΝ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22, που θα αποδεικνύει τη δυναμική όλου του φίλαθλου κόσμο της ΑΕΚ!

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στο 210-2584582, με mail στο info@aek.gr., στα γραφεία ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) με αυστηρή τήρηση πρωτοκόλλου υγείας.

 1. Η κάρτα είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.
 2. Με την επίδειξη της κάρτας, ο κάτοχος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΕ ΑΕΚ ή από ένα απλό εισιτήριο σε κάθε αγώνα τους.
 3. Η χρήση της ίδιας κάρτας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ και απλών εισιτηρίων των αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιτρέπεται. Ομοίως δεν επιτρέπεται η χρήση της κάρτας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ και απλών εισιτηρίων των αγώνων της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 4. Ενδεχόμενες επιβολές ποινών τέλεσης αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, δεν αποτελούν λόγο επιστροφής ή μείωσης του τιμήματος αγοράς της κάρτας.
 5. Η αγορά της κάρτας είναι υποχρεωτική και προαπαιτείται για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων αγώνων εντός έδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 6. Η κάρτα έχει ισχύ για την εκάστοτε αγωνιστική περίοδο που αγοράστηκε και ισχύει για την αγορά 1 εισιτηρίου διαρκείας ή 1 απλού εισιτηρίου ανά αγώνα σε ΚΑΘΕ άθλημα (ποδόσφαιρο ή μπάσκετ).
 7. Οι κάτοχοι της κάρτας δικαιούνται έκπτωσης στην αγορά των καρτών διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (κοινή για όλα τα αθλήματα, κάρτα διαρκείας χάντμπολ και κάρτα διαρκείας βόλεϊ ανδρών), η οποία ανακοινώνεται έγκαιρα από το Σωματείο κατά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας τους.
 8. Το τίμημα της κάρτας αποτελεί ταμειακή ενίσχυση για τη κάλυψη μέρους των δαπανών λειτουργίας όλων των αθλητικών τμημάτων της ΑΕΚ που λειτουργούν (ενδεικτικά ποδοσφαίρου σάλας, χάντμπολ, βόλεϊ, στίβου, επιτραπέζιας, αντισφαίρισης, ξιφασκίας, ποδηλασίας, πυγμαχίας, άρσης βαρών και δυναμικού τριάθλου, υδατοσφαίρισης, ράγκμπι λιγκ, τοξοβολίας, σκακιού) ή πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα (μουάι τάι, ζίου ζίτσου, MMA, τένις, τοιχοσφαίριση, τάε κβο ντο, σκοποβολή, μοντέρνο πένταθλο, μπάσκετ με αμαξίδιο, μπόουλινγκ) ή μελλοντικά, εξαιρουμένων των επαγγελματικών τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ που λειτουργούν υπό ανώνυμες εταιρίες.
 9. Σε περίπτωση απώλειας η κάρτα αντικαθίσταται κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του κατόχου και ο αριθμός της απολεσθείσας κάρτας ακυρώνεται.
 10. Ενδεχόμενη επιβολή διοικητικής ή ποινικής κύρωσης στον κάτοχο με την οποία περιορίζεται το δικαίωμά του για παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων ΑΕΚ, συνιστά αναστολή ισχύος της κάρτας, μέχρι την άρση του περιοριστικού μέτρου.
 11. Γνήσια είναι η κάρτα που εκδίδεται από τα νόμιμα σημεία έκδοσης και από τους νόμιμους παρόχους παραγωγής, και η έκδοση της περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό σύστημα αντιστοίχησης στοιχείων.
 12. Οι όροι χρήσης υπόκεινται σε εμπλουτισμό, χωρίς να περιορίζονται τα δικαιώματα του κατόχου.
 13. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση ή σύνδεση με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ και δεν συνιστά εξομοίωση ή αντικατάστασή της.
 14. Οι παρόντες όροι, όπως κάθε φορά ισχύουν, αναρτώνται μόνιμα και καθόλη τη διάρκεια της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου στον ιστότοπο www.aek.gr καθώς και στις επίσημες σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τηρούν τα τμήματα ΑΕΚ.
 15. Ο κάτοχος αποδέχεται τους παρόντες όρους αυτόματα με την απόκτηση της κάρτας.
 16. Ο κάτοχος δηλώνει τη συγκατάθεσή του για τη χρήση κι επεξεργασία των απόλυτα αναγκαίων προσωπικών δεδομένων του εκ μέρους του Σωματείου και ειδικότερα του πλήρους ονοματεπώνυμου, πατρώνυμου, μητρώνυμου, ΑΜΚΑ, διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας, και του  e-mail του, με σκοπό μόνο τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον κάτοχο για θέματα που αφορούν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ και μόνο και τη δυνατότητα ταυτοποίησης του κατόχου σε περίπτωση απώλειας και προς αντικατάσταση της κάρτας. Η χρήση και επεξεργασία των στοιχείων αυτών διαρκεί μόνο για το χρόνο ισχύος της κάρτας και αμέσως μετά τη λήξη της διαγράφονται αυτοδικαίως. Ο κάτοχος δικαιούται να ελέγχει τη χρήση κι επεξεργασία των στοιχείων του οποτεδήποτε.