ΔΙΟΙΚΗΣΗ


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Αλεξίου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά, είναι μέλος πενταμελούς οικογένειας με ρίζες από την Καισάρεια της Μικράς Ασίας, έγγαμος, πατέρας ενός παιδιού.

Απόφοιτος του Ζαννείου Πρότυπου Λυκείου Πειραιά, σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990 και ειδικεύεται στο εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο MME και το ναυτιλιακό δίκαιο και το αθλητικό δίκαιο.

Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών ενώσεων και πολιτιστικών συλλόγων, έχει διδάξει εμπορικό δίκαιο σε ιδιωτικές σχολές και κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης και μιλάει έξι ξένες γλώσσες. Είναι Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Με  το ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ αδιαλείπτως την τελευταία 15ετία, παρέχοντας αφιλοκερδώς νομικές υπηρεσίες, ενώ από το έτος 2014 κατέχει την θέση του Προέδρου του Σωματείου, στην οποία έχει επανεκλεγεί για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
Α’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Σταμάτιος Παπασταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει Master of Arts (M.A.) in Economics. Είναι έγγαμος με δύο γιούς και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ασχολείται από μικρή ηλικία, καθώς υπήρξε αθλητής βόλεϊ της ΑΕΚ.

Στην επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, προϊστάμενος αναλύσεων στο dealing room της Ιονικής Τράπεζας, εισηγητής της ΕΕΤ σε θέματα Ευρώ και από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της «Ελληνικής Εταιρίας Γρανιτών ΑΒΕΕ». Το 2013 ανακηρύχθηκε Μάνατζερ της χρονιάς στην Ελλάδα και έχει πλούσια συγγραφική δράση με δημοσιεύσεις οικονομικών άρθρων στον ελληνικό οικονομικό περιοδικό τύπο.

Από το 2016 εκλέγεται στη Διοίκηση του Σωματείου και έκτοτε φέρει το αξίωμα του Αντιπροέδρου και έχει υπό την καθοδήγησή του το τμήμα χάντμπολ, ενώ από το 2019 είναι Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ.

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Δημήτρης (Μίμης) Δεληγιάννης γεννήθηκε στο Λαύριο από γονείς Κωνσταντινοπολίτες. Είναι εκ των ιδρυτών του Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΥΡΊΟΥ και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λαυρίου και Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου ΑΕ. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής με συνεχείς δράσεις σε πολιτιστικό επίπεδο. Από το έτος 2016 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Σωματείου και κατέχει το αξίωμα του Αντιπροέδρου μέχρι σήμερα.

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ο Ελευθέριος Αρχόντης γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς με μικρασιατικές ρίζες και ανδρώθηκε αναπολώντας τις χαμένες πατρίδες και αγαπώντας την ΑΕΚ. Σπούδασε Ναυτιλιακά και έχει πτυχίο Μηχανικού και ήδη τα τελευταία 10 χρόνια έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε διάφορες Ελληνικές Ναυτιλιακές εταιρίες.
Έχει ασχοληθεί με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως αθλητής ποδοσφαίρου και βόλεϊ και συνεχίζει να ασχολείται με το beach volley, αλλά και να συμμετέχει σε αγώνες δρόμου αγώνες μεσαίων αποστάσεων.
Το 2016 εξελέγη μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ και αμέσως ασχολήθηκε με τα τμήματα βόλεϊ με κύριο στόχο την εξυγίανσή τους, τόσο σε επίπεδο ομάδων ενηλίκων, όσο και σε επίπεδο τμημάτων Υποδομών και Ακαδημιών.
Το 2019 επανεξελέγη και φέρει το αξίωμα του Β’ Αντιπροέδρου και είναι Διοικητικός Υπεύθυνος Πετοσφαίρισης ΑΕΚ.

ΜΕΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Χρηματοοικονομική και Λογιστική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή Α΄ Τάξης διατηρώντας δικό του λογιστικό γραφείο. Είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών.

Είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων και μέλος του ΣΕΛΠΕ.

Έχει ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένου Λογιστηρίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχει την εποπτεία του Λογιστηρίου του Σωματείο ενώ ασκεί και καθήκοντα Γενικού Αρχηγού. Είναι Ταμίας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ.

ΧΑΤΣΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Ο αθλητισμός καταλαμβάνει σημαντικότατο μέρος στη ζωή του Γενικού Αρχηγού της ΑΕΚ, Ηλία Χατσίκα. Λάτρης των μαχητικών αθλημάτων ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με την Ελληνορωμαϊκή Πάλη και αργότερα με αυτοάμυνα, αυτοπροστασία, KRAV MAGA, τα οποία ενέταξε στη ζωή του και διατηρεί έως σήμερα. Η πρώτη του γνωριμία με το Χάντμπολ έγινε ενώ ακόμη ήταν μαθητής του δημοτικού και τα μυστικά του αθλήματος άρχισε να τα διδάσκεται στην ομάδα του Πτολεμαίου. Σε ηλικία 15 ετών μεταπηδά στον Πανελλήνιο, με τον οποίο κατέκτησε πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο με την εφηβική ομάδα, όσο και με την ανδρική ομάδα στην Α1. Από το 2002 μέχρι το 2018 έπαιξε στην Α1 με διάφορες ομάδες, με αποκορύφωμα τα τρία τελευταία έτη της καριέρας του, την οποία έκλεισε στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΚ, με την οποία συμμετείχε στον πρώτο της μέχρι σήμερα τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου. Από το 2018 εκτελεί χρέη Τeam Μanager στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Ελλάδος.

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1992.
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως ειδικευόμενος ιατρός για την απόκτηση της ειδικότητας της καρδιολογίας. Παράλληλα, πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). Αποτελεί μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής από το 2017 έως σήμερα. Κατέχει μαύρη ζώνη και τρία DAN στο άθλημα του TAE KWON DO.

ΛΕΜΟΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΕΛΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Η Γεωργία Λεμονιά είναι πτυχιούχος Βοηθός Λογιστή και Πληροφορικής και έχει σπουδάσει αγγλική και γερμανική γλώσσα. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα διοίκησης επιχείρησης επεξεργασίας και εμπορίας κατασκευών γρανιτικών πετρωμάτων και μαρμάρου.

Ασχολείται ενεργά με το Σωματείο ΑΕΚ από το έτος 2017 και το 2019 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. και ασκεί τα καθήκοντα της Γενικής Διεύθυνσης.

ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ

Γεννήθηκε στις Αθήνα και είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει μαύρη ζώνη και τρία DAN στο άθλημα του Taekwondo.

Από το έτος 2019 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αποτελεί μέλος της ομάδας της Νομικής Υπηρεσίας του Σωματείου.

ΣΟΥΛΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΕΛΟΣ

Η Λένα Κώνστα έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση και Ιταλική Γλώσσα και Ιστορία Ιταλικής Τέχνης, μιλάει αγγλικά και ιταλικά και έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλες διαφημιστικές και εταιρίες και εταιρίες παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων και θεατρικές επιχειρήσεις. Έχει θητεύσει στο Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου.

Με την ΑΕΚ ασχολείται ενεργά μέσω της ΚΑΕ ΑΕΚ από το έτος 2015 και ο γιος της είναι αθλητής στίβου.

ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΕΛΟΣ

Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1993
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως ειδικευόμενη ιατρός για την απόκτηση της ειδικότητας της καρδιολογίας, ενώ πρόσφατα εργαζόταν ως αγροτική ιατρός. Διαθέτει άριστης γνώση της Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας.

ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΕΛΟΣ

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ

ΜΠΟΜΠΟ ΠΑΟΛΑ
ΜΕΛΟΣ

ΣΤΕΛΕΧΗ

ΛΟΥΠΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οικονομική Διεύθυνση
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

Λογιστήριο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Νομική Υπηρεσία
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γραφείο Τύπου
ΛΟΥΠΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμβουλοι σε θέματα υγείας
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Υποστήριξη Website
FOCUS ON

Hosting
IP HOST