ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ και ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ πορεύονται μαζί!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η Διευθύντια Marketing στα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, Μαρία Καμαρινού, δήλωσε: «Για τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΒΕ, αποτελεί υποχρέωση να στέκεται δίπλα σε αθλητικούς συλλόγους που εμπνέουν και πρωτοπορούν. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε μαζί σας».

Με τη σειρά του ο Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ζευκιλής, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, μια εταιρεία που ηγείται στο χώρο της, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Σε αυτή τη χρονιά-ορόσημο για εμάς, συνεργασίες σαν κι αυτή μας τιμούν ιδιαίτερα και μας βοηθάνε να ελπίζουμε ότι μαζί θα φτάσουμε σε νέες ιστορικές κορυφές».

Λίγα λόγια για τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΒΕ

Η ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΒΕ, με τα νερά που πηγάζουν από τα Λευκά Όρη, έχει διακριθεί για τα προϊόντα της, ενώ σήμερα κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά του κλάδου, έχοντας παράλληλα έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.
Η εταιρεία ενσωματώνει σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στην επιχειρηματική της δραστηριότητα, φροντίζοντας να εξασφαλίζει καθημερινά την ποιότητα και ασφάλεια των παραγωγικών διαδικασιών της. Ως αποτέλεσμα της έρευνας και μελέτης του τμήματος RnD, οι μηχανικοί των Νερών Κρήτης δημιούργησαν και εισήγαγαν στην ελληνική αγορά, την φιάλη με το λιγότερο πλαστικό, ενώ από τις αρχές του έτους το 40% του εργοστασίου λειτουργεί με ανανεώσιμες πηγές ενέργειες ενισχύοντας το πρωτόκολλο της πράσινης φιλοσοφίας.

Η Νερά Κρήτης ΑΕΒΕ διαθέτει μια παραγωγική μονάδα 11000m2 στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων Κρήτης, 2 αποθήκες στην Αθήνα (Αχαρναί και Κορωπί) και 2 υποκαταστήματα (Οινόφυτα και Χίος).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ