ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αλέξης Αλεξίου και Λευτέρης Αρχόντης για την κατάκτηση της πρώτης Κούπας!


Μετά την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην Ιστορία του Γυναικείου Βόλεϊ, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου και ο Γενικός Γραμματέας και Διοικητικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, μίλησαν στο aek.gr. Αναλυτικά:

Αλέξης Αλεξίου: «Νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! Είναι οι κόποι πολλών ετών που ανταμείβονται χάρη σε αυτά τα κορίτσια και αυτό το σταφ. Μεγάλος αγώνας, πολλή δουλειά. Είναι ένα άθλημα ακόμα, στο οποίο η ΑΕΚ είναι παρούσα και πρωταγωνιστεί. Έχει φτιαχτεί μία ομάδα, με μία τρομερή χημεία. Δουλεύουν καθημερινά, είναι οικογένεια, ενώ εμείς από την πλευρά μας, τους παρέχουμε τα πάντα. Είμαστε πολύ δεμένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Λευτέρης Αρχόντης: «Ήταν το πρώτο Κύπελλο στην Ιστορία του Γυναικείου Βόλεϊ. Έχουμε ιδιαίτερη χαρά, ειλικρινά η ομάδα είναι από μέταλλο και το έδειξε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, που έδειξαν σωστό χαρακτήρα και μας ώθησαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Πάμε γερά και για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και το δείχνουμε κάθε μέρα που περνάει».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ