ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΝΕΑ

Αποτελέσματα Ακαδημίας Futsal 06-07/05


Σημαντικές νίκες για τα τμήματα της Ακαδημίας Futsal το διήμερο 06-07/05.

Την αρχή έκανε το τμήμα Κ9 που στη κανονική περίοδο τερμάτισε στην 3η θέση και έπαιξε στον ημιτελικό πρωταθλήματος στη έδρα της Καλλιθέας που είχε τερματίσει 2η. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ και για τις δύο ομάδες, έβγαλε νικητή στο τέλος την ομάδα της ΑΕΚ με σκορ 6-5 και έτσι έκανε το 1-0 στη σειρά. Πλέον η «Ένωση» θέλει άλλη μία νίκη, στην έδρα της, για να προκριθεί στους Τελικούς.

Με νίκη ξεκίνησε στην ημιτελική φάση και το τμήμα Κ10 απέναντι στο Μαρούσι, με σκορ 4-1 και πλέον θέλει άλλη μία νίκη για να διεκδικήσει τον τίτλο στους Τελικούς.

Τεράστια σε σημασία νίκη πέτυχε το αγωνιστικό τμήμα της Κ18 που μετά τη συμμετοχή στους Τελικούς του Πρωταθλήματος θα αγωνιστεί και στον Τελικό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Δούκα και στον Τελικό κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου θα κυνηγήσει τον τίτλο.

Τέλος, συνέχεια στις νίκες για την Κ14 των κοριτσιώνμε σκορ 7-3 απέναντι στην ομάδα των Τραχώνων Αλίμου στη Μεταμόρφωση, νίκη η οποία έδωσε και μαθηματικά την πρωτιά στις «κιτρινόμαυρες».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Καλλιθέα – ΑΕΚ 5-6
Κατηγορία: Κ9.

Μαρούσι – ΑΕΚ 1-4
Κατηγορία: Κ10.

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 0-3
Κατηγορία: Κ18.

Τράχωνες Αλίμου – ΑΕΚ 3-7
Κατηγορία: Κ14.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ