ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Αγγελική Κολιτσοπούλου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Κολιτσοπούλου. Η 23χρονη (21/04/2000) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδς Πόλο του Συλλόγου.

Η Αγγελική Κολιτσοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού και το 2016 εντάχθηκε στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Με την ομάδα της Γλυφάδας αγωνίστηκε αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, φτάνοντας έως την 3η θέση της Α1 (2017), αλλά και στα τμήματα υποδομής, μετρώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος Νέων Γυναικών (2019) και ένα χάλκινο μετάλλιο Νεανίδων (2017). Το 2019 επέστρεψε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ενταχθεί εκ νέου το 2020 στον ΑΝΟΓ, προσθέτοντας ένα χάλκινο (2021) και ένα ασημένιο μετάλλιο στην Α1 (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε του σκουφάκι του Περιστερίου.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας στο παλμαρέ της μία 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (2017) στο Νόβισαντ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αγγελική Κολιτσοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ομάδας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από μεριάς, μου θα καταβάλλω τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Αγγελική, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ