ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Αναστασία Παναγιωτίδου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αναστασία Παναγιωτίδου. Η 24χρονη  (14/11/1998) διεθνής αριστερή εξτρέμ, ύψους  1,73 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Αναστασία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Επίσης, έχει γράψει αρκετές συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αναστασία Παναγιωτίδου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ΑΕΚ, η οποία ανέβηκε από την Α2. Και που θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην Α1 γυναικών. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία και να είναι επιτυχημένη».

Αναστασία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.