ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Δέσποινα Ζάγκα


Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την 24χρονη αθλήτρια Δέσποινα Ζάγκα, η οποία θα ενισχύσει το χάντμπολ γυναικών του συλλόγου.

Η ύψους 1.74 μ. αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο Καματερό στην Α1 ενώ έχει περάσει και από τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες του Κορυδαλλού.

Η Δέσποινα Ζάγκα είπε στο aek.gr: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που επιστρέφω στην δράση, υπό την στέγη αυτού του μεγάλου συλλόγου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ελπίζω να βοηθήσω στο μέγιστο προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που επιθυμεί».

Δέσποινα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.