ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με τον Ιάσωνα Τουρκομένη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιάσωνα Τουρκομένη. Ο 19χρονος (14/09/2004) διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Ιάσων Τουρκομένης ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Καλαμακίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αυτές του Ολυμπιακού, ενώ από το 2021 ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνης, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες και το Σεπτέμβριο του 2021 ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλτας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ιάσων Τουρκομένης δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος για την ένταξη μου στην ομάδα της ΑΕΚ, σε έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους. Στόχος μας φυσικά είναι η είσοδος στα play off με απώτερο σκοπό το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με την έναρξη της σεζόν, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Ιάσων, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ