ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΑ

«Κιτρινόμαυρο» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων!


Με δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια ολοκληρώθηκε η παρουσία της εφηβικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη από τις 27 έως τις 30 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του Απλού κερδίζοντας τον Κούτρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 4-0 σετ! Καλή παρουσία και από τους Γερακιό και Φραγκάκη, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στους «16» του θεσμού, ενώ συμμετοχή στο αγώνισμα είχε και ο Ζησούλης.

Ο Μαδέσης με συμπαίκτη τον Γιώργο Γερακιό κατέκτησαν και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του αγωνίσματος από τους Μανωλόπουλο/Κοσμά με 3-1 σετ.

Παράλληλα, ο Μαδέσης με συμπαίκτρια την Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη του ΓΑΟΠ έφτασαν και στον Πανελλήνιο τίτλο του διπλού μικτού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. O αθλητής μας και η αθλήτρια του ΓΑΟ Πειραιά προχώρησαν στο ταμπλό ως νούμερο 1 του αγωνίσματος. Στον τελικό επικράτησαν με 3-1 σετ τους Διονύση Τιμαμόπουλο/Λεμονιά Γκαϊντατζή από τον ΑΣΕΑ Καβάλας.

Από την περίοδο 2021-2022, που επανήλθε το αγώνισμα στο πρόγραμμα των πανελληνίων πρωταθλημάτων, ο Μαδέσης κατέκτησε δεύτερη φορά χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ στην διοργάνωση κατέκτησε συνολικά τρία μετάλλια στα αγωνίσματα του απλού, διπλού και διπλού μικτού.

Στο αγώνισμα του ομαδικού εφήβων, η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας δύσκολα στον τελικό από την Αθηνά Μαγκουφάνα με 3-2 σετ ενώ αγωνίστηκαν οι Μαδέσης, Γερακιός, Ζησούλης και Φραγκάκης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ