ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΑ

Κυρίαρχη ΑΕΚ και στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων!


Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ΑΕΚ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαλαμίνας.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα του διπλού μικτού με συμπαίκτρια την Τζαρίδου της ΧΑΝΘ, ενώ στο διπλό εφήβων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με συμπαίκτη τον Μανωλόπουλο από την Αθηνά Μαγκουφάνα. Στο αγώνισμα του απλού έχασε δύσκολα με 3-2 στην προημιτελική φάση από τον συμπαίκτη του στο διπλό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή κατέκτησε συνολικά τρία χάλκινα μετάλλια, στο απλό νεανίδων, στο διπλό με συμπαίκτρια την Αλεξούδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και στο μικτό με τον Φελτσερ του ΑΣΕΑ Καβάλας.

Η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού με την Άμπα από τις Σάρισες Φλώρινας, το χάλκινο μετάλλιο στο απλό και το χάλκινο στο διπλό μικτό με συμπαίκτη τον Μανωλόπουλο από την Αθηνά Μαγκουφάνα.

Στο αγώνισμα του ομαδικού εφήβων η ομάδα μας με τους Μαδέση, Βουμβουλάκη και Πιστόλα κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ η ομάδα των νεανίδων με τις Φωτιάδου, Γκαϊντατζή, Φάκαρου και Τριανταφύλλου σταμάτησε την πορεία της στην προημιτελική φάση χάνοντας δύσκολα από τον Ολυμπιακό με 3-2.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ