ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέος προπονητής στο Χάντμπολ Γυναικών ο Βύρων Παπαδόπουλος


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Βύρων Παπαδόπουλος είναι, πλέον, ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου. Γεννηθείς στις 22 Φεβρουαρίου του 1986, ο Βύρων «κρεμάει» τα παπούτσια του, έχοντας στο «παλμαρέ» του τίτλους και μετάλλια, πολλές συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ξεχώρισε για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του.

Παράλληλα, η ΑΕΚ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, Κύρο Σαράφη, για την πολύτιμη συνεισφορά του.

O Βύρων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είναι αρκετά περίεργο το συναίσθημα, όσο σκέφτομαι ότι δεν θα μπω στο γήπεδο ξανά ως παίκτης! Από την άλλη, είναι μια συνειδητή απόφαση και μια κατάσταση που προετοιμαζόταν αρκετό καιρό. Όλα έγιναν σε πλήρη συνεννόηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους, με την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Κυριότερος στόχος είναι η ομάδα να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Με πολλή δουλειά, υπομονή και σωστό προγραμματισμό, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα τμήμα, αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου».

Βύρωνα, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ