ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη επί της Εσκιλστούνα και… 3η θέση


Με άκρως θετικό τρόπο έκλεισε το 51ο Διεθνές Τουρνουά της Στρούγκα για την ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» επιβλήθηκε 29-27 της Εσκιλστούνα στον μικρό τελικό, που διεξήχθη στο ανοικτό γήπεδο «Γκόραν Ποπόσκι-Μπάμπετς».

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά η ΑΕΚ, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-6, 5-9), με αποτέλεσμα να κυνηγάει. Ωστόσο, οι Πρωταθλητές Ελλάδας μείωσαν αρχικά (8-10) και εν συνεχεία ισοφάρισαν τους Σουηδούς (11-11). Το ημίχρονο έληξε με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν μόλις για ένα γκολ (13-14).

Στο δεύτερο μέρος, ο «Δικέφαλος» πήγαινε χέρι-χέρι με την Εσκιλστούνα (18-18, 22-22), ενώ 6 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού έχανε για ένα γκολ (24-25). Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς, το σκορ ήταν 27-27, αλλά στο τέλος η «Ένωση», ούσα σοβαρή και ψύχραιμη, έβαλε δύο γκολ και επικράτησε 29-27.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.