ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι με Αθήνα ’90 στην Αγ. Παρασκευή!


Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Νέο Ικόνιο και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους… ρυθμούς. Η «Ένωση» το Σάββατο (26/11, 16:30) «μάχεται» με την Αθήνα ’90 στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι», παραμένουν αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν σε ένα ακόμα ντέρμπι να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην ίδια θέση.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή τους: Χριστόπουλο, Βλασταρά, Αρώνη, Γούση, Δελαπόρτα, Γκαϊφύλλια, Μάνο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Ντάτη, Παπακώστα, Καρύδα, Αδαμόπουλο, Παυλίδη.

Ο Σπύρος Παπακώστας δήλωσε στo aek.gr: «Το αυριανό παιχνίδι με την Αθήνα ’90 είναι σίγουρα ένα ματς που δεν θα είναι καθόλου εύκολο .Η Αθήνα ’90 είναι παραδοσιακή δύναμη στο Futsal και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όσοn αναφορά την ομάδα μας, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Μέχρι τώρα πιστεύων ότι είμαστε σε καλο δρόμο, δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάθε φορά αυτά τα οποία υστερούμε».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.