ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ!


Η ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή (16/12, 20:00) στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΑΟ Θήρας (16/12, 18:00) στο Κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει «βροντερό παρών» και να στηρίξει, όπως μόνο αυτός ξέρει τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και να κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος: να κατακτήσουμε ΟΛΟΥΣ τους τίτλους, ΜΑΖΙ!

Σε αυτές τις κρίσιμες «μάχες», σε αυτές τις πολύ περίεργες εποχές, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου.

ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τον ιδρώτα των αθλητών και των αθλητριών μας. Στηρίζουμε τις ομάδες μας ΜΟΝΟ με τη φωνή μας.

ΔΕΝ ανάβουμε ούτε μισό καπνογόνο, ΔΕΝ πετάμε το παραμικρό αντικείμενο, ΔΕΝ σημαδεύουμε με λέιζερ. Προσέχουμε και τον διπλανό μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γινόμαστε ΕΝΑ για να φτάσουμε σε δύο μεγάλες νίκες.

Φίλε της ΑΕΚ, σε θέλουμε δίπλα μας, όχι απλά σαν έξτρα παίκτη, αλλά ως πραγματικό μέλος της ομάδας μας. Σε θέλουμε πραγματικά μαζί μας, όχι απέναντί μας.

Οι έλεγχοι στις εισόδους των γηπέδων θα είναι πάρα πολύ αυστηροί. Κανείς δεν θα εισέλθει σε αγωνιστική εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων θα αφορά μόνο στην Κεντρική Πύλη (Πειραιώς) και θα ξεκινήσει στις 18:45.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ! ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ