ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ “καίγεται” για άμεση λύση στο γηπεδικό»


Στην ΕΡΤ News και την εκπομπή «Sports News», μίλησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, μετά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μάλιστα, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ News, δεσμεύτηκε για άμεση λύση στο γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για όλες τις ομάδες έχουμε δρομολογήσει μία διευκόλυνση και βοηθάμε με άλλους αγωνιστικούς χώρους. Έγιναν διευθετήσεις και ξεπερνάει το 95%, η οργανωτική αποκατάσταση. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ θίγονται περισσότερο από όλες τις ομάδες».

Στη συνέχεια, ο Πάνος Λούπος, ανέφερε από την πλευρά του: «Χάρηκα ιδιαίτερα που ο Υφυπουργός μίλησε δύο φορές για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ μετά το λουκέτο και στο “Γ. Κασιμάτης”. Χάρηκα, επίσης, που είπε ότι είμαστε κοντά στη λύση. Απλά να τονίσω ότι αυτή η λύση πρέπει να έρθει… χθες. Η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” χρησιμοποιείται φυσικά από την ανδρική ομάδα χάντμπολ, αλλά και από τη γυναικεία και από όλα τα τμήματα υποδομών του σωματείου μας. Επίσης, είχε υπάρξει συμφωνία για να την χρησιμοποιεί φέτος και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Θυμίζω ότι η ανδρική ομάδα χάντμπολ συμμετέχει σε top ευρωπαϊκή διοργάνωση και μάλιστα σε ομίλους. Και τώρα δεν έχει καν που να προπονηθεί, ενώ υπάρχει ανάγκη ακόμα και για διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, τουλάχιστον για τρεις φορές. Φέτος μάλιστα, θα χρησιμοποιούταν η αίθουσα και από το Βόλεϊ Γυναικών, που συμμετέχει και αυτό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η απόφαση για το “λουκέτο” έπεσε, όπως καταλαβαίνετε σαν κεραυνός εν αιθρία στο σύλλογο μας. Φυσικά τη σεβόμαστε και την αποδεχόμαστε, αφού πρόκειται για την ασφάλεια του κόσμου. Αλλά πρέπει να δοθεί άμεσα λύση. Κι όταν λέω άμεσα, εννοώ μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν που να προπονηθούν τα τμήματά μας».

Ερωτηθείς για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο χάντμπολ, που είχε οριστεί για την Τετάρτη, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, σχολίασε: «Το ματς με τον ΟΣΦΠ είχε οριστεί για την Τετάρτη. Θεωρώ αυτονόητο πως θα βγει απόφαση αναβολής, για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα μας δεν έχει γήπεδο, άρα δεν υπάρχει έδρα για τον αγώνα, κι όπως σας είπα, ούτε καν για να προπονηθεί. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην καθημερινότητά μας».

Για το εάν υπάρχουν άλλες λύσεις που εξετάζονται, τόνισε: «Άλλες λύσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχουν. Έγιναν κάποιες προτάσεις από τον κ. Παπασταμάτη στον κ. Βρούτση, στη μεταξύ τους συνάντηση. Τις γνωρίζει ο Υφυπουργός. Επίσης, έχουμε στείλει και σχετική επιστολή και είναι απόλυτα ενήμερος και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Τονίζω ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Και είναι πρόβλημα οικονομικό, αγωνιστικό και λειτουργικό. Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γηπέδων. Η ουσία είναι να βρεθεί λύση και τότε να την πούμε σε όλους. Άκουσα από τον κ. Βρούτση ότι είναι κοντά στις λύσεις, οπότε περιμένουμε κι εμείς σχετική ενημέρωση».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ