BOWLING ΝΕΑ

Πρωταθλητές Ελλάδας Λυρατζής και Γιανναδάκη!


Στην κορυφή της Ελλάδας ανέβηκαν οι αθλητές του τμήματος Bowling της ΑΕΚ, Κώστας Λυρατζής και Αλεξάνδρα Γιανναδάκη.

Στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2024-25 που διεξήχθη στην αίθουσα “Cosmos Bowling” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, οι δύο «κιτρινόμαυροι» αθλητές κατέκτησαν και τους δύο τίτλους.

Συγκεκριμένα, στους Άνδρες, ο Κώστας Λυρατζής με 4.049 κορίνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας πίσω του σπουδαίους αθλητές. Παράλληλα, ο επίσης «κιτρινόμαυρος» Αναστάσης Εξάρχου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας έτσι το 1-3.

Η Αλεξάνδρα Γιανναδάκη στις Γυναίκες, κατέκτησε τον τίτλο με 3.663 κορίνες, αφήνοντας πίσω την αντίπαλό της για μόλις 2 κορίνες!

Θερμά συγχαρητήρια!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.