ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Πρώτη» για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση


Στην πισίνα του Αγ. Κοσμά συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα (05/09) οι αθλήτριες του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης της ΑΕΚ.

Υπό τις οδηγίες της Δέσποινας Θεοδωρίδου και της Ελένης Γεωργίου, οι «κιτρινόμαυρες» πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της σεζόν, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση της «Ένωσης».

Οι δύο προπονήτριες της ΑΕΚ, μίλησαν στις αθλήτριες θέτοντας τους νέους στόχους, μετά την εξαιρετική περσινή, παρθενική, χρονιά που έφερε στο Σύλλογο σπουδαία μετάλλια και διακρίσεις.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.