ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΙΒΟΣ

Στην 3η θέση οι Γυναίκες του Στίβου


Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε το τμήμα Στίβου της ΑΕΚ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 17-18/05.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι «κιτρινόμαυρες» σημείωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα και την δεύτερη ημέρα.

Συγκεκριμένα:
– Η Ίρις Γεράση κατέλαβε την 2η θέση στα 400μ. εμπόδια με την πολύ καλή επίδοση 63.86″.
– Η Κατερίνα Κουτλή συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τερμάτισε 2η και στα 800μ. σε χρόνο 2’10.81″.
– Πολύ καλή και η Ζωή Ανδρικοπούλου στα 5χλμ. όπου τερμάτισε 3η σε χρόνο 17’31.78″.
– Η Μαρίτα Αργυρού ήταν 6η στα 200μ με επίδοση 26.05″.
– Η σκυτάλη 4χ400μ αποτελούμενη από τις Γεράση, Κουτλή, Παπαδημάτου και Αργυρού τερμάτισε στην 2η θέση. Σε αυτόν τον αγώνα η Τζένη Παπαδημάτου αγωνίστηκε τραυματίας μετά το ατύχημα που είχε στον αγώνα με τα φυσικά εμπόδια.
– Επίσης, στον όμιλο της Πάτρας αγωνίστηκε η Ανθούλα Βυθούλκα και τερμάτισε 2η στα 5χλμ σε χρόνο 17’42.67″.

Έτσι, η ΑΕΚ κατέκτησε την 3η θέση στον Όμιλο της Αθήνας στην κατηγορία των Γυναικών, συγκεντρώνοντας 103 βαθμούς.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.