ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Κοζάνη για το «διπλό» πριν τα πλέι οφ


Με εκτός έδρας παιχνίδι ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών για την ΑΕΚ, καθώς ταξιδεύει στην Κοζάνη, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (15/03, 14:00) τον τοπικό Εθνικό. Η «Ένωση», που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό της στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, στοχεύει φυσικά μόνο στη νίκη, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην τελική φάση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Ο Βύρων Παπαδόπουλος έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις αθλήτριές του, ενώ καταστρώνει τα πλάνα του για να είναι η ομάδα πανέτοιμη στα πλέι οφ.

Η Αγγελική Μάγκου δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε ετοιμαστεί για τον τελευταίο αγώνα πριν τα πλέι οφ. Είναι ένας αγώνας «ευκαιρία», ωστε να δώσουμε βάση σε ειδικές καταστάσεις και να βρούμε ρυθμό για το απαιτητικό έργο που έχουμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι η νίκη και μια δυναμική εμφάνιση».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.