ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Στις προσκλήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 Παπαδημητρίου και Μαδέσης


Το όνομα της ΑΕΚ συνεχίζει να ακούγεται παντού και μάλιστα σε όλα τα σπορ.

Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστές οι προσκλήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) και σε αυτές βρίσκονται ο Αλέξανδρος Μαδέσης και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, οι σημερινοί πρωταθλητές Ελλάδας της Κατηγορίας! Πρόκειται για μία ακόμα στιγμή υπερηφάνειας για το τμήμα και το Σύλλογο και φυσικά οι βλέψεις είναι υψηλές.

Το European Under 21 Championships 2025 θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα 07-11/05. Αγωνίζονται μέχρι 56 άνδρες και 56 γυναίκες. Οι 48 προκύπτουν από τον ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης της κατηγορίας.

Ο Μαδέσης εμφανίζεται στο νούμερο 36 της σειράς και στα 20 του θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον θεσμό. Η Παπαδημητρίου βρίσκεται επίσης στο νούμερο 36 και στην τελευταία της χρονιά στις Νέες Γυναίκες θα ετοιμαστεί για την 4η σερί συμμετοχή της στη διοργάνωση. Το European Championships Under 21 περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα.

Παράλληλα, γνωστοί έγιναν και οι ευρωπαϊκοί πίνακες αξιολόγησης του Μαρτίου. Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου φιγουράρει στην 28η θέση, ενώ ο Αλέξανδρος Μαδέσης στο νούμερο 37.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.