ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΙΒΟΣ

10 νέοι αθλητές και αθλήτριες στην ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 10 μεταγραφές αθλητών και αθλητριών για το τμήμα στίβου του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα με τον “Δικέφαλο Αετό” στο στήθος θα αγωνίζονται οι:
01) Θεοχάρη Βασιλεία. 17χρονη αθλήτρια στο άλμα εις ύψος. Αποτελεί μία από τις μεταγραφικές “βόμβες” στο χώρο του στίβου, καθώς είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού. Προηγούμενη ομάδα: Δίας Ολυμπιακού Χωριού.
02) Πανουτσοπούλου Αρτεμισία-Αικατερίνη. Είναι 14 ετών και αγωνίζεται στα 80 μ. Προηγούμενη ομάδα: Παναθηναϊκός ΑΟ.
03) Λυμπέρη Μελιτίνη. Πρόκειται για 15χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται τόσο στα 100 μ., όσο και στο μήκος, με μεγάλο μέλλον μπροστά της. Προηγούμενη ομάδα: Παναθηναϊκός ΑΟ.
04) Δαβιδέλη Νικολέτα. Αθλήτρια του μήκους, ηλικίας 17 ετών, με στόχο την… κορυφή! Προηγούμενη ομάδα: ΓΣ Γλυφάδας.
05) Τσιλιμίδου Μαρία. Σε ηλικία 30 ετών άφησε τον ΓΑΣ Ιλισσό Αθηνών για την ΑΕΚ, με σκοπό να ενισχύσει το Σύλλογο μας σε Μαραθώνιο και μεγάλες αποστάσεις. Προηγούμενη ομάδα: ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών.
06) Θανασούλας Παναγιώτης. Άλλη μία μεταγραφική “βόμβα” για την ΑΕΚ και μάλιστα από τον Παναθηναϊκό, που πρόσθεσε στις τάξεις της τον 23χρονο Θανασούλα, έναν ανερχόμενο 100άρη που παράλληλα θα ενισχύσει και την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100. Προηγούμενη ομάδα: Παναθηναϊκός ΑΟ.
07) Σιακούλης Βασίλης-Παναγιώτης. Ο 26χρονος σφυροβόλος, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σταθερά στους τελικούς της σφυροβολίας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΚ. Προηγούμενη ομάδα: ΓΣ Αρκαδίας.
08) Δημητρόπουλος Παναγιώτης. Ο 23χρονος νέος αθλητής της ΑΕΚ αγωνίζεται στις ρίψεις με στόχο πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Προηγούμενη ομάδα: ΑΓΣ Ανατολή Νέας Ιωνίας.
09) Γράψας Γεώργιος. Αθλητής του τριπλούν (22 χρονών) που άφησε την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, με στόχο να φτάσει στην κορυφή με τα “κιτρινόμαυρα”. Προηγούμενη ομάδα: ΠΑΟΚ.
10) Κωστάκης Χριστόδουλος. Η ΑΕΚ με τη μεταγραφή του 33χρονου δισκοβόλου προσθέτει εμπειρία στο τμήμα στίβου και στοχεύει σε κορυφές. Προηγούμενη ομάδα: ΕΑΣ Ερμής 1877.

Οι στόχοι των μεταγραφών δεν έγιναν μόνο για την ενίσχυση του “Δικεφάλου” στην φετινή σεζόν, αλλά με γνώμονα τόσο το παρόν όσο και το μέλλον. 10 έμπειροι, νέοι πετυχημένοι και ανερχόμενοι αθλητές θα αγωνίζονται πλέον με την φανέλα της ΑΕΚ και άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο τους καλωσορίζουν και τους εύχονται υγεία και επιτυχίες.

Οι υπογραφές με την Θεοχάρη Βασιλεία στα γραφεία της ομάδας, παρουσία του Προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ