ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

1o Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης”!


Η ΑΕΚ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη δημιουργία του Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης” το οποίο έρχεται για να γίνει… θεσμός. Στη μνήμη ενός μεγάλου ΑΕΚτζή, του Ανδρέα Παπασταμάτη, και πατέρα του Αντιπροέδρου του Συλλόγου και χρηματοδότη του τμήματος χάντμπολ, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, κάθε χρόνο κορυφαία ονόματα του χώρου του χάντμπολ θα έρχονται στην Αθήνα για να τον τιμήσουν.

Στο πλευρό της ΑΕΚ σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση (04-06/09) θα βρίσκεται το ΟΑΚΑ, το κορυφαίο στάδιο της χώρας, ως συνδιοργανωτής.

Φέτος, στην παρθενική χρονιά του Διεθνούς Τουρνουά, το “παρών” – πλην της ΑΕΚ – θα δώσουν ο 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος και 1 φορά νικητής του Challenge Cup, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ, η δευτεραθλήτρια Κύπρου, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, και η 20 φορές τροπαιούχος EUROFARM PELISTER!

Πέραν όλων των άλλων δράσεων που θα “τρέξουν” παράλληλα με τη διοργάνωση, στην πρεμιέρα του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης” θα γίνει και η απονομή του Πρωταθλήματος Handball Premier 2019-20 στην Πρωταθλήτρια ΑΕΚ!

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του χάντμπολ θα επιθυμούσαμε την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, ωστόσο τα περιοριστικά υγειονομικά μέτρα το απαγορεύουν. Όμως, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες σε live streaming από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club!

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:
Παρασκευή 04/09/2020
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ HANDBALL PREMIER 2019-20

18:00 ΑΕΚ – Διομήδης Άργους

20:00 Eurofarm Pelister – Ανόρθωση

Σάββατο 05/09/2020
18:00 Διομήδης Άργους – Eurofarm Pelister

20:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση

Κυριακή 06/09/2020
17:00 Διομήδης Άργους – Ανόρθωση

19:00 ΑΕΚ – Eurofarm Pelister

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ