ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

«2Χ2» για την ΑΕΚ!


Δύο εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημείωσε το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Για την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Αττικής, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο Μαρούσι, όπου επικράτησε του ΑΟ Παραδείσου με 5.5-2.5. Η «Ένωση» χρησιμοποίησε τους Δέδε, Λίτσα, Κοντόπουλο, Λυκουριώτη, Γεωργίτση, Κοκκίνη, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν δύο φετινές μεταγραφές της ομάδας, οι Ζησιάδης και Γεωργούσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ζησιάδης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα την πρώτη μου εμφάνιση με την ομάδα της καρδιάς μου. Πετύχαμε μια επιβλητική νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομαδα. Η διάρκεια του πρωταθλήματος ειναι μεγάλη και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους. Μοναδικός στόχος της ΑΕΚ ειναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, η γηπεδούχος νεανική ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά “Μαχητές” πάλεψε αλλά τελικά υπέκυψε στην ΑΕΚ με σκορ 2-4, η οποία χρησιμοποίησε τους Κουτράκη, Λεμονή, Τάσο Φουφόπουλο, Ρούβαλη, Γιώργο Φουφόπουλο και Κυριαζή.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Κυριάκος Λεμονής δήλωσε τα εξής: “Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και δεν παρασυρθήκαμε από το νεαρό της ηλικίας των αντιπάλων μας οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε στις σκακιέρες, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ηττηθούν. Με τις φετινές προσθήκες της, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να παρατάσσει αξιόμαχες συνθέσεις σε δύο διοργανώσεις ταυτοχρόνως και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται στα αποτελέσματα”.

ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου – ΑΕΚ 2.5-5.5
Γαζής – Δέδες 1-0
Μπαντρεντίν – Λίτσας 0-1
Μυτιλήνης – Ζησιάδης 0.5-0.5
Ζούλης – Κοντόπουλος 0-1
Συνετός – Λυκουριώτης 0-1
Καρτέρη – Γεωργίτση 0-1
Κόντης – Κοκκίνης 1-0
Πολίτης – Γεωργούσης 0-1

ΕΣΠ «Οι Μαχητές» – ΑΕΚ 2-4
Κατσαμάνης – Κουτράκης 0-1
Ψαρράκος – Λεμονής 0-1
Κατσαμάνης – Φουφόπουλος Α. 0-1
Γουόλτερς Α. – Ρούβαλης 1-0
Γουόλτερς Μ. – Φουφόπουλος Γ. 1-0
Δανέζη – Κυριαζής 0-1


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ