ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

4 μετάλλια στο Γέρακα


Mε 4 μετάλλια ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Γέρακα το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ. Η “Ένωση” συμμετείχε την Κυριακή (17/11) στον αγώνα MTB ΓΕΡΑΚΑΣ vol.2, αγώνα που διοργάνωσε το σωματείο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) με 23 αθλητές κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Συκγκεκριμένα, στους Άνδρες, ο Τάσος Παπαποστόλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με εντυπωσιακή κούρσα. Στη Μάστερ Α’, ο Αλέξανδρος Αλετράς πλασαρίστηκε στην 8η θέση, ενώ στη Μάστερ Β’, ο Τάσος Καβαλιεράτος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Διονύσης Πλατσάκης κατετάγη 12ος. Στη Μάστερ Γ’, ο Βασίλειος Τριανταφυλλίδης κατέλαβε την 15η θέση.

Σημαντικές επιτυχίες πέτυχαν και οι νεαροί ποδηλάτες του τμήματος, με τον Ιάσονα Μαντά να τερματίζει 2ος στους Παμπαίδες. Στην ίδια κατηγορία, ο Στράτος Μανωιλίδης κατετάγη 8ος. Στην 5άδα μπήκε στα Μίνι Μεγάλα ο Σεραφείμ Καραγιάννης που τερμάτισε 4ος, ενώ πιο πίσω πλασαρίστηκαν οι Δημήτρης Παπαποστόλου (19ος), Ανδρέας Κυριαζόγλου (21ος), Γιάννης Μυλώβας (25ος), Αριστείδης Δημητρόπουλος (30ος), Βαγγέλης Μαυράκης (34ος), Νίκος Δρακούλης (35ος) και Αναστάσιος-Άγγελος Κωνσταντόπουλος (36ος).

Στα Μίνι Μικρά Κορίτσια, η Σωτηρία Βασιλείου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στα Μίνι Μικρά Αγόρια είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Γιάννης Κουρούνης-8ος, Γιάννης Τριανταφυλλίδης-11ος, Αιμίλιος Καβαλιεράτος-12ος, Ιάσονας Γιαλαμάς-15ος, Κωνταντίνος Παπαποστόλου-19ος, Κωνσταντίνος Παπίτσης-24ος.

Τέλος, η μικρή Ελένη Βασιλείου, αδελφή της Σωτηρίας, έτρεξε στην κατηγορία open kids και βγήκε 4η.

Στο πλευρό των αθλητών μας ήταν οι προπονητές, Παναγιώτης Σκυλοδήμος και Κωνσταντίνος Παπουτσάς, και ο έφορος Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ