ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

5 μετάλλια στην Ποδηλασία!


Σε 3 αγώνες συμμετείχε το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου το διήμερο 01-02/10, κατακτώντας για ακόμα μία εβδομάδα μετάλλια και διακρίσεις.

Αρχικά, η Ακαδημία της ΑΕΚ έτρεξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα Mountain Bike Eliminator XCE και Εθνικό Κύπελλο κατηγορίας XCO, στην κατηγορία Παίδων. Ο Στράτος Μανωλίδης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ανεβαίνοντας για 2η φορά φέτος στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, κατακτώντας το Σάββατο στο Eliminator το χάλκινο μετάλλιο και την Κυριακή στο Εθνικό Κύπελλο XCO το αργυρό.

Η «Ένωση» συμμετείχε στην 8η Ανάβαση Φυλής «Φώτης Μουστάκης» που διοργάνωσε η ALFA Cycling Team. Η ΑΕΚ έτρεξε με 3 αθλητές, με τον Ευάγγελο Σακέλλη να κατακτά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερ Γ’, ενώ πλασαρίστηκαν και οι Σταύρος Αρχόντης και Ανδρέας Γεωργόπουλος. Σπουδαία κούρσα στην Μάστερ Δ’ και πάλι από τον Κώστα Κατσιλιέρη, κατακτώντας άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, σηκώνοντας στην κορυφή τη σημαία της ΑΕΚ!

Τέλος, ασημένιο μετάλλιο για τον ποδηλάτη Κωστή Γιαννίκη στην Κατηγορία Μάστερ Β’, στην 6η Ανάβαση Winery Monsier Nicolas by G. Karamitros, με διοργανωτή τον ΠΟ Καρδίτσας.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ