ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

5 νέα μετάλλια οι Ποδηλάτες σε Τρίπολη και Εύβοια


Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση επέστρεψε και στα μετάλλια το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου. Η ΑΕΚ συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 05-06/07 σε δύο αγώνες σε Εύβοια και Τρίπολη και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει.

Στην Εύβοια διεξήχθη το το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στην κατηγορία Masters Ανδρών και Γυναικών από την ΕΟΠ. Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και την Κυριακή οι αγώνες αντοχής.

Στην Κατηγορία Μάστερ Α’ ο Τάσος Παπαποστόλου κατέκτησε τη 2η θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο και κρατώντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Στην ίδια κατηγορία ο Μανώλης Φάκαρος κατετάγη 13ος. Στους Μάστερ Β’, ο Κωνσταντίνος Γιαννίκης τερμάτισε 10ος, ο Τάσος Καβαλιεράτος 19ος, ο Βαγγέλης Σακκελής 44ος, ο Ιωάννης Νανούρης 46ος και ο Διονύσης Πλατσάκης 70ος. Στους Μάστερ Γ’, ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης πλασαρίστηκε στην 11η θέση, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος στην 23η και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης στην 32η.

Την Κυριακή στην Τρίπολη, ο τοπικός Ποδηλατικός Όμιλος, Τρίπολης διοργάνωσε διασυλλογικό πρωτάθλημα στο αγώνισμα του Criterium, στην περιοχή Μάναρη Αρκαδίας για τις κατηγορίες των Ακαδημιών. Η ΑΕΚ έδωσε το “παρών” με 4 αθλητές και αθλήτριες και πέτυχε το εντυπωσιακό “4×4” σε μετάλλια!

Συγκεκριμένα, ο Ευστράτιος Μανωλίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παμπαίδες, όπως και ο Ιάσονας Γιαλαμάς στα Μίνι Μικρά, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Σωτηρία Βασιλείου στα Μίνι Μεγάλα και ο Κωνσταντίνος Παπίτσης στα Μίνι Μικρά.

Τις αποστολές του “Δικεφάλου” συνόδευσαν οι προπονητές, Λευτέρης Παπουτσάς και Γιώργος Κατσέλης, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ