ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

5 νέα μετάλλια στην Ποδηλασία!


«Σαρωτικό» ήταν για ακόμα μία φορά το Ποδηλατικό Τμήμα του Συλλόγου!

Τα «κιτρινόμαυρα» πετάλια κατέκτησαν 5 μετάλλια σε 3 αγώνες, συνεχίζοντας τις υψηλές διακρίσεις.

Ο Στράτος Μανωλίδης αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Ανάβαση Σπηλιάς στη Λάρισα στην κατηγορία των Παίδων. Ο άσσος της ΑΕΚ, με ακόμα μία εντυπωσιακή κούρσα, κάλυψε την ανηφορική απόσταση των 10,9 χλμ σε 34:12:17 αφήνοντας τον 2ο ένα ολόκληρο λεπτό πίσω του! Στην ίδια διοργάνωση, ο Κώστας Γιαννίκης κατέλαβε την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 35:59:00, στην κατηγορία Μάστερς.

Στον Αγώνα Αντοχής, ο Μανωλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό μόλις για 7 εκατοστά του δευτερολέπτου! Ο Κώστας Γιαννίκης είχε μηχανική βλάβη και εγκατέλειψε.

Οι αγώνες στη Λάρισα έγιναν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τους «κιτρινόμαυρους» να κρατούν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ποδηλατικό ΓΣ Λάρισας.

Τέλος, στον 1ο Γύρο Σαλαμίναςπου διοργάνωσε η ΠΕΠΑ, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερς Δ. Μεγάλη εμφάνιση και από την Μυρτώ Τέσκου που ανέβηκε και η ίδια στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στην κατηγορία των Γυναικών. Τέλος, άτυχος στάθηκε ο Βαγγέλης Σακελλής που ήταν στο πρώτο γκρουπ των προπορευόμενων λίγο πριν το τελικό σπριντ στην κατηγορία Μάστερς Γ, όταν είχε μία πτώση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας.

Η ΑΕΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές της για τις επιδόσεις, τις επιτυχίες τους και τη μεγάλη τους προσπάθεια!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ