ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

5ος στο Κύπελλο Σπάθης ο Κοντοειδής


Στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΟΑΚΑ διεξήχθη το 1ο Κύπελλο Σπάθης Ανδρών-Γυναικών, με την ΑΕΚ να συμμετέχει με 11 αθλητές και 4 αθλήτριες. Την ομάδα συνόδεψε ο προποητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Σαρρής.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Κοντοειδή σε ακόμα μία διοργάνωση, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ, αρχικά σημείωσε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον 1ο Γύρο, παίρνοντας «bye» στη Φάση των «64». Στους «32», επικράτησε με 15-3 του 15-5 του Μιχάλη Παπαδόπουλου (Άρης Θεσσαλονίκης), ενώ ακολούθησε ο… «εμφύλιος» με τον Θωμά Καραγκιοζόπουλο τον οποίο νίκησε με 15-5. Στους «8», ο Κοντοειδής αντιμετώπισε τον Δημήτρη Καφαταρίδη και μετά από μία επική «μάχη» που κράτησε καθηλωμένους όχι μόνο τους φιλάθλους, αλλά και όλους τους αθλητές και προπονητές που βρίσκοντα στον ΟΑΚΑ, ηττήθηκε δύσκολα με 15-12. Μάλιστα, ο Καφαταρίδης στέφθηκε στο τέλος Κυπελλούχος.

Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης ο Ιάσων Αριανούτσος που κατέλαβε την 7η θέση, ενώ 8ος κατετάγη ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος. 14ος κατατάχθηκε ο Θωμάς Καραγκιοζόπουλος, 15ος ο Αντώνης Μπουρβάνης, 23ος ο Γιώργος Ζώης-Χατζής, 26ος ο Λουκάς Κοσενάκης, 38ος ο Αδαμάντιος-Μάριος Μπέρζοβιτς, 39ος ο Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος, 42ος ο Δημήτρης Θεοχαρόπουλος και 47ος ο Αθανάσιος Αναγνώστου. Συνολικά συμμετείχαν 48 αθλητές.

Στις Γυναίκες, η Ισμήνη-Μαρία Χατζηγεωργίου και η Ευριδίκη Ποτού πέρασαν στην 16άδα, καταλαμβάνοντας την 13η και την 15η θέση αντίστοιχα. Αξιοσημείωτη παρουσία είχαν και η Κυριακή Σαφαρή με την Βασιλική Δημητροπούλου, οι οποίες πέρασαν από τον 1ο Γύρο και κατέλαβαν την 20η και την 28η θέση αντίστοιχα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ