ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

6η στη Φλώρινα η Βασιλάτου


Πολύ καλή εμφάνιση από την Δάφνη Βασιλάτου στο Κύπελλο Ξιφασκίας που διεξήχθη στη Φλώρινα στην Κατηγορία Νεανίδων, στο αγώνισμα του ΕΠΕ.

Η νεαρή αθλήτρια του «Δικεφάλου» πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία κατέκτησε την 6η θέση, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, η Βασιλάτου σημείωσε 5 νίκες σε 6 αγώνες στον 1ο γύρο, παίρνοντας «bye» στους «64» και περνώντας απευθείας στις 32 καλύτερες αθλήτριες. Ακολούθησε η νίκη της με 15-14 επί της Καραμήτσου (Ίριδα) και η μεγάλη επικράτηση επί της Παλάσκα (Λύγκας) με 15-13. Στην 8άδα η αθλήτριά μας «λύγισε» με 15-7 από την Κασιμάτη (Χανιά).

Στους Έφηβους, ο Αλκιβιάδης Σπυριδωνίδης κατέλαβε την 18η θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές, σημειώνοντας 4 νίκες σε 5 αγώνες στον 1ο γύρο, ενώ έμεινε εκτός συνέχειας στη φάση των «32». Ο Χρήστος Τσιτάκης κατέλαβε την 54η θέση με 1 νίκη.

Αγώνες είχαμε και στο ΟΑΚΑ για το Φλερέ στην κατηγορία των Παμπαίδων, με το Σύλλογό μας να έχει συμμετοχή στην κατηγορία αυτή για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Κωνστνατίνος Κανελλόπουλος κατέλαβε την 42η θέση, σημειώνοντας 1 νίκη.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ