ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

7 μετάλλια οι Ποδηλάτες!


Σε δύο αγώνες έτρεξε την Κυριακή (16/10) το τμήμα Ποδηλασίας του Συλλόγου.

Μεγάλοι και μικροί «κιτρινόμαυροι» αθλητές σάρωσαν εκ νέου κατακτώντας συνολικά 7 μετάλλια!

Συγκεκριμένα, στον Σχινιά διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου μικρών κατηγοριών, με διοργανωτή την Τ.Ε.Π. Αττικής και τον Κρόνο Νίκαιας. Στην Ατομική Χρονομέτρηση, στα Μίνι Μεγάλα, ο Ιάσονας Γιαλαμάς κατέκτησε την 2η θέση, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπίτσης πλασαρίστηκε στην 6η θέση, λαμβάνοντας δίπλωμα. Στα Μίνι Μικρά, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας, ενώ οι Ιωάννης Δάρας και Άλκης Καλλίγερος κατετάγησαν στην 6η (δίπλωμα) και την 12η θέση αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Αγώνας Αντοχής, με τους Μούργκα και Γιαλαμά να προσθέτουν από άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στη συλλογή τους, ενώ ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παίδες. Σε καλές θέσεις πλασαρίστκαν και οι υπόλοιποι αθλητές, Καλλίγερος (12η θέση), Δάρας (13η θέση), Παπίτσης (9η θέση).

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής, Ιβάν Μαυροθαλασσίτης, και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης.

Την ίδια μέρα διεξήχθη και ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου Gran Fondo ΘΗΣΕΑΣ που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο ΘΗΣΕΑΣ και την τεχνική υποστήριξη της WORLDOFBIKE Total Cycling Solutions στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, και σε τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI.

Η ΑΕΚ διέπρεψε στις κατηγορίες των Μάστερς, με 2 χρυσά μετάλλια σε 3 συμμετοχές. Ο Ευάγγελος Σακέλλης στους Μάστερς Γ’ ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο, ενώ τον… μιμήθηκε και ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης στους Μάστερς Δ’. Ο Σταύρος Αρχόντης συμμετείχε και πλασαρίστηκε στους Μάστερς Γ’.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά για ακόμα μία φορά τους αθλητές της όχι μόνο για τις σπουδαίες επιτυχίες τους, αλλά και για το ήθος και τη σπουδαία τους προσπάθεια!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ