ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

7η στον κόσμο στο ομαδικό Εφήβων!


Με εμπειρίες αλλά και ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στις αποσκευές τους γυρίζουν από το Γκόντολο της Ουγγαρίας οι αθλητές μας! Μπορεί στα ατομικά να μην κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι αξιόλογο λόγω του άγχους τους, αλλά τη δεύτερη μέρα των αγώνων στα ομαδικά οι αθλητές μας Αληφραγκήςς, Βιδάλης και Καραγιώργος παίξανε με το έμβλημα της ομάδας στο στήθος και αντισταθήκανε απέναντι σε εθνικές ομάδες άλλων χωρών χαρίζοντας μια μεγάλη επιτυχία για το τμήμα!

Αυτή δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση της 7ης θέσης ανάμεσα σε 41 ομάδες από όλο τον κόσμο, που αποτελεί και την καλύτερη θέση που έχει να επιδείξει ο σύλλογος σε ομαδικά κατηγορίας εφήβων!

Στα ατομικά, δυστυχώς, οι αθλητές μας μείνανε μακριά από τον καλό τους εαυτό, καθώς κανείς τους δεν κατάφερε να μπει στο τελικό ταμπλό των “64”, αλλά άφησαν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Όσον αφορά τα ομαδικά των κοριτσιών η Μαυρικάκη είχε μία πολύ καλή παρουσία, αλλά δεν κατέφερε μαζί με τις συμπαίκτριες της στη μεικτή ομάδα να μπουν στην 16αδα.

Ο προπονητής, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε μετά τους αγώνες: “Οι αθλητές είχαν πολύ άγχος, καθώς ήταν οι πρώτοι αγώνες εξωτερικού της χρονιάς. Δεν έχουν βρει ακόμα το ρυθμό τους, αλλά είμαι σίγουρος πως στους επόμενους αγώνες στα μέσα Νοεμβρίου θα είναι έτοιμοι! Όσον αφορά το ομαδικό των αγοριών, πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που αποδεικνύει πόσο δυνατά αγωνίζονται οι αθλητές μας οταν δεν τους κυριεύει το άγχος και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντίστοιχους του εξωτερικού. Συνεχιζουμε τη σκληρή δουλειά“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ