ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ και Ευρωκλινική Αθηνών συνεχίζουν μαζί για 4η χρονιά


H ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ως επίσημος χορηγός και ιατρικός υποστηρικτής όλων των τμημάτων του συλλόγου μας για τη σεζόν 2023-2024. Η Ευρωκλινική Αθηνών αποτελεί σταθερό υποστηρικτή και «συνοδοιπόρο» στις επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών του συλλόγου μας επί τέσσερα συναπτά έτη, έχοντας προσφέρει δωρεάν περισσότερες από 1.800 διαγνωστικές εξετάσεις και 18 ορθοπαιδικές επεμβάσεις.

Δίπλα στο σωματείο μας, συνεχίζει ως Υπεύθυνος Ιατρός ο κος Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπαιδικός στην Ευρωκλινική Αθηνών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις πετυχημένες πορείες των ομάδων μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με αμεσότητα και ζήλο, όποτε χρειάστηκε.

Επιπλέον στο ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης» εντάσσονται από φέτος και οι ιατροί Αθανάσιος Παπαχρήστος και Νικόλαος Τάταρης, Διευθυντές Ορθοπαιδικοί στην Ευρωκλινική οι οποίοι θα συνεισφέρουν με την εμπειρία τους και την εξειδίκευσή τους, στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν πλέον για την ιατρική παρακολούθηση, διάγνωση και θεραπεία των αθλητών και αθλητριών μας των ομάδων βόλεϊ, πόλο, ποδοσφαίρου (γυναικών), futsal, μπάσκετ με αμαξίδια, ράγκμπι, καθώς και των ατομικών αθλημάτων.

Με την ανανέωση, για 4η χρονιά, της συγκεκριμένης συνεργασίας εξασφαλίζεται για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΑΕΚ και το staff, πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η Ευρωκλινική Αθηνών και οι ιατροί της.

Η ανανέωση της συνεργασίας σηματοδοτεί επίσης και μία σειρά προνομίων και παροχών υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους και τις φίλες της ΑΕΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ