ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ

ΑΕΚ και ΓΛΩΣΣΟΤΕΧΝΗΜΑ πορεύονται μαζί!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με το ΓΛΩΣΣΟΤΕΧΝΗΜΑ που θα στηρίξει τα τμήματα της Ακαδημίας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης του μεταφραστικού κέντρου «ΓΛΩΣΣΟΤΕΧΝΗΜΑ», Επαμεινώνδας Σουφλερός δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που θα είμαι αρωγός στη φετινή προσπάθεια των παγκορασίδων και κορασίδων αθλητριών του σωματείου της ΑΕΚ, το οποίο σύντομα θα εορτάσει τα 100 έτη από την ίδρυσή του. Εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχία σε όσους εργάζονται καθημερινά για να διατηρούν την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ζευκιλής, με τη σειρά του τόνισε: «Καλωσορίζουμε το ΓΛΩΣΣΟΤΕΧΝΗΜΑ στην οικογένεια της ΑΕΚ και ευχόμαστε να πετύχουμε ό,τι από κοινού θέσουμε ως στόχο».

Ποιο είναι το «ΓΛΩΣΣΟΤΕΧΝΗΜΑ»

Ο «γλωσσοτέχνης» Επαμεινώνδας Σουφλερός είναι πτυχιούχος μεταφραστής του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στα τεχνικά, επιστημονικά και εμπορικά κείμενα, από τα Αγγλικά προς τα Ελληνικά, τα Ελληνικά προς τα Αγγλικά και τα Γαλλικά προς τα Ελληνικά. Η δεκαπενταετής πείρα, η προσήλωση στην αριστεία και η σχολαστική φροντίδα για το άρτιο αποτέλεσμα εξασφαλίζουν ότι λαμβάνετε κείμενα καλογραμμένα, τα οποία συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη των επαγγελματικών σας σκοπών ή των προσωπικών σας επιδιώξεων. Με άλλα λόγια, ότι λαμβάνετε μια μετάφραση σωστό γλωσσοτέχνημα!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ