ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ

ΑΕΚ και PLANET και φέτος μαζί!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα γυμναστήρια PLANET Fitness & More θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν για ακόμα μία χρονιά!

Τα γυμναστήρια PLANET Fitness & More στέκονται στο πλευρό των τμημάτων του «Δικεφάλου», με κορυφαίους γυμναστές που βοηθούν και υποστηρίζουν στο μέγιστο βαθμό τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Με τα κορυφαία όργανα γυμναστικής, τα καλύτερα προγράμματα εκγύμνασης και έναν από τους ωραιότερους χώρους, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΑΕΚ έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Λίγα λόγια για τα PLANET Fitness & More
Από τον Απρίλιο του 2012 και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λειτουργίας τα PLANET Fitness and More κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο χώρο του fitness, αποτελώντας την γρηγορότερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα. Έχοντας εδραιώσει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, εξυπηρετούμε καθημερινά τις ανάγκες χιλίαδων μελών, μένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία μας ότι η γυμναστική και η υγεία δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια.

Κύριο στοιχείο της πολιτικής των Planet Fitness and More είναι να παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε ΄Ελληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.
Η στήριξη εκ μέρους των μελών μας, σε συνδυασμό με την προσωπική μας επιθυμία να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους στο μέγιστο μας ωθούν στο να βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας στο χώρο του fitness, ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες: https://planetfitness.gr/


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ